Icerige atla
Extraloob

EN GÜZEL SS'İ SEN PAYLAŞ YARIŞMASI [ 350 SiLK ÖDÜLLÜ ]

· 192 Replies · 40K views · Page 7 / 10
Replies
G
Gameworld ⭐ 19y
Funda kırıp geçirmişsin ortalığı ehehehehe çok sinirlendin heralde relax plsss
F
Funda kırıp geçirmişsin ortalığı ehehehehe çok sinirlendin heralde relax plsss

ömürcüğüm birinci olma gibi bi hırsım yok 🤝 birinci olmak için insanların böyle küçülmeleri zoruma gidiyo amaa hakediyorsam da kazanayım yani :s bu arada önerim dikkate alınır umarımm
T
bnm adımıda eklermisnz listeye :D:D:D
N
Neverex ⭐ 17y
alçaklık söz konusu burda ^^
A
Arcadia ⭐ 17y
bir şekilde oylarını yüksek tutup ankette 1. olanlar hiç boşuna sevinmesinler pazartesi günü açık oylama yapılacak hileye önlem olarak o zaman göreceğiz kim doğru kim yalan söylüyor 😉
F
Evet Bencede Vild fuckker ve Prideye verılmıs oylar sızce hakedılıyomu bence hayır vild fuckerınkı sradan fotolar Pridenınkıde saten HERYERDE BULUNAN fotolar . Lütfen admınler ılgılenın bununla !

e yani her şey ortada yazık oldu yaniii
Oylama ne güzel giderken içine yeni üyelik açıp kendine oy verenler varmış. Duyduğuma göre bunu bir dmod da yapıyormuş. Kendinizi bu kadar düşürmeye değer mi diyorum ve o dmod arkadaşımızın yetkileri oylama bitince alınacaktır.
Herkese iyi yıllar 😘

geç anlaşıldı ama neyseee
Bu yarışma berbat oldu bidaha yarışma yaparlarsa ön eleme yapıp 10 resim seçsinler ankete açsınlar o 10 resmide sayfaya koysunlarki millet resim seçip oy versin

yani ben de aynısını dedim kesinlikle böyle olmalı yoksa yarışma tam bi fiyaskoyla sonuçlanır...

Demek istiyorum ki herkes konusundaki resimlerin sayısını bire indirsin ardından yöneticiler(Video Designer ve Ps Userlar belki daha iyi olabilir :s ) de bu resimlerden 10 tane seçsin ve başlık açılsın ama o resimlerin hepsinin aynı sayfada olması şartıyla lütfen okan abi görmemezlikten gelme
Bİ ZAHMET RESİM FALAN GÖNDERMEYİN İLLA YORUM YAPACAKSANIZ ALINTI YAPIP BU MESAJI TAŞIYIN LÜTFEN(biliyorum büyük harf kullandım ama bağırmak değil amacım :s )
BTW gözümden de kaçmış değil(zaten elimden ne kurtuldu ki şimdiye kadar :p) şu hilekar eski paparazzi olacak şahsiyet(SİZ)in burada da 41 oyu var En Güzel Stall İsmi Yarışmasında da REZALET ama Funda'dan kaçar mı KAÇMAZ :p

Yetkililer bi cevap verseniz bari :s
H
hoLaaa ⭐ 18y
Evet Bencede Vild fuckker ve Prideye verılmıs oylar sızce hakedılıyomu bence hayır vild fuckerınkı sradan fotolar Pridenınkıde saten HERYERDE BULUNAN fotolar . Lütfen admınler ılgılenın bununla !

e yani her şey ortada yazık oldu yaniii
Oylama ne güzel giderken içine yeni üyelik açıp kendine oy verenler varmış. Duyduğuma göre bunu bir dmod da yapıyormuş. Kendinizi bu kadar düşürmeye değer mi diyorum ve o dmod arkadaşımızın yetkileri oylama bitince alınacaktır.
Herkese iyi yıllar 😘

geç anlaşıldı ama neyseee
Bu yarışma berbat oldu bidaha yarışma yaparlarsa ön eleme yapıp 10 resim seçsinler ankete açsınlar o 10 resmide sayfaya koysunlarki millet resim seçip oy versin

yani ben de aynısını dedim kesinlikle böyle olmalı yoksa yarışma tam bi fiyaskoyla sonuçlanır...

Demek istiyorum ki herkes konusundaki resimlerin sayısını bire indirsin ardından yöneticiler(Video Designer ve Ps Userlar belki daha iyi olabilir :s ) de bu resimlerden 10 tane seçsin ve başlık açılsın ama o resimlerin hepsinin aynı sayfada olması şartıyla lütfen okan abi görmemezlikten gelme
Bİ ZAHMET RESİM FALAN GÖNDERMEYİN İLLA YORUM YAPACAKSANIZ ALINTI YAPIP BU MESAJI TAŞIYIN LÜTFEN(biliyorum büyük harf kullandım ama bağırmak değil amacım :s )
BTW gözümden de kaçmış değil(zaten elimden ne kurtuldu ki şimdiye kadar :p) şu hilekar eski paparazzi olacak şahsiyet(SİZ)in burada da 41 oyu var En Güzel Stall İsmi Yarışmasında da REZALET ama Funda'dan kaçar mı KAÇMAZ :p

Yetkililer bi cevap verseniz bari :s

Funda Ben Bu büyük yazmana bi anlam veremedim ? amaç ne acaba ?

ss lerin hepsi birbirinden güzel seçmek zor olucak 😊
H
hoLaaa ⭐ 18y
2 resim arasında kaldım bence fundamental kazanmalı. Prideninde ssleri çok güzel
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yarışma belli oylama belli ne dedik biz halka açık oylama kimin arkadaş çevresi çok kim hile yapmış hurda yapmış ilgilenmiyoruz, en çok oyu alanlar kazanır bu kadar basit.
_
__SMD__ ⭐ 17y
yarışma belli oylama belli ne dedik biz halka açık oylama kimin arkadaş çevresi çok kim hile yapmış hurda yapmış ilgilenmiyoruz, en çok oyu alanlar kazanır bu kadar basit.

Öyle Şeymi Olurmuş Okan Abi Extraloobu Diğer Sitelerden Ayıran Özelliği saten dürüstlüğü Eşitliği adaleti . Ama bu yarışmada bu yok . Herkes Arkadaslarına Oy atıyo . 40 kısı katılmıs bunun bı on elemesı olması lasım . 40 kısıden 10 kısı secılmesı lasım sızın yetkınızle 10 kısı den oylamaya sunulması lasım kazananlar belırlenmesı lasım . Lütfen Gerekeni yapmanı ıstıyoruz.
E
exotic ⭐ 18y
2 resim arasında kaldım bence fundamental kazanmalı. Prideninde ssleri çok güzel

Oylarınız bana 😜
_
__SMD__ ⭐ 17y
Pride Senın Resımlerın Gercekten haketmıyor , vildfuckerında oyle Haketmeyen resımler kazanırsa cok hayal kırıklıgı yasayacagım. bence judas kazanmalı.
3
32alper ⭐ 19y

bnm kiler:D
H
hoLaaa ⭐ 18y

bnm kiler:D

inan seninkide wardı ama eleme yaptım 2si arasında senın sslerde cok guzel
F
-
F

NASIL YANİ şaka mı bu bu yarışma EN GÜZEL SS yarışması "Kimin Arkadaş Çevresi Daha Geniş" yarışması değil böyle bi rezalete göz mü yumulacak yaniii bilemiyorum hiç yakışmadı
EDIT:Belki de yakıştı... 🙄
F

NASIL YANİ şaka mı bu bu yarışma EN GÜZEL SS yarışması "Kimin Arkadaş Çevresi Daha Geniş" yarışması değil böyle bi rezalete göz mü yumulacak yaniii bilemiyorum hiç yakışmadı
EDIT:Belki de yakıştı... 🙄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: