A Absence OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Bobiler FTW TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #2 😈 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #3 muhahaha harika ya 😁 sağol Absence 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 ⭐ 19y 16 yil once #4 Ahaha süperdi bro ty ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nebula ⭐ 19y 16 yil once #5 phohahahahahahahahaGelin davayı çakmazsa iyi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #6 phohahahahahahahahaGelin davayı çakmazsa iyiköyden aldıysa bi hanımkız, çakmazama şeherli aldıysa wühuuuuw 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WeAre ⭐ 19y 16 yil once #7 zaaaa süpersin hacım akşam akşam yarıldım gülmekden 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 16 yil once #8 😁 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E.Cartman ⭐ 17y 16 yil once #9 Süpermiş bro 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 16 yil once #10 puhahahahaha 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AliceCullen ⭐ 17y 16 yil once #11 Süpermiş koptum ya 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pink3434 ⭐ 18y 16 yil once #12 süper ya gülmekten yerlere yattım XD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FoundeR ⭐ 18y 16 yil once #13 hiç gülesim yoktu zuhahaha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Spa ⭐ 19y 16 yil once #14 ee izmit çocuğunun farkı doğal ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 16 yil once #15 looooool [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 16 yil once #16 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O O.p ⭐ 17y 16 yil once #17 Ahahaa 😈 😈 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironlance ⭐ 17y 16 yil once #18 huu bende facede görüp paylaşmıştım off topicte 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gamestareren ⭐ 17y 16 yil once #19 zuhhhaaa:D... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil