Gösteriş yapmayı sevmediğimden hiç böyle fotolar paylaşmayı sevmem ama bazı arkadaşlarımın ricası üzerine 15 Lvl den sonra ilk defa charımın resmini sizlerle paylaşıyorum yorumları alalım bakalım.
summer1: 🍿 

Wayyyy bro tebrik ederim harika bir silah 😘 Biraz daha phy istiyor sanki 🤔 🤤
güzel char^^ ama hp biraz az sanki
güzel char^^ ama hp biraz az sanki
Devil dress almadım olucaksa S grade olsun dedim hiç almadım Magic Pop dan düşürmeyi hala deniyorum Lvl 109 oldu hala çıkmadı ama sonunda çıkıcaktır eminim. 😈
Premiun bitiyor silk verelim mi ? :puhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:
Premiun bitiyor silk verelim mi ? :puhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:
Şimdi bana kasasını çektirme 5 tane Premium Plus kasasında hazır bekliyor. 8)
Şimdi bana kasasını çektirme 5 tane Premium Plus kasasında hazır bekliyor. 8)
puff gold ? 😈 😈 😈

Sana guilddeki 3 charımıda gösterme ihtiyacımı duyuyim imzamın altındaki link e tıkla çıkıcak olan sayfadan Pirsultan,Rennie,HeavenAngel de bana ait gold onlarda bro. 😈 🎭
Ya nedir bu europelardan çektiğimiz biriniz chinese nuker açın be kardeşim 😜
Güzel char 😎 , Max 1haftaya 110 yaparsın zaten sen bunu. 😁
Sana guilddeki 3 charımıda gösterme ihtiyacımı duyuyim imzamın altındaki link e tıkla çıkıcak olan sayfadan Pirsultan,Rennie,HeavenAngel de bana ait gold onlarda bro. 😈 🎭
Tamam tamam ben gidiyorum 😁 😁Spoiler
Hem bu arada nova yakıyor hayırlı ugurlu olsun,elinde eskisin

Tamam tamam ben gidiyorum 😁 😁Spoiler
Hem bu arada nova yakıyor hayırlı ugurlu olsun,elinde eskisin
Teşekkür ederim üzerindekilerde novalarda üzerinde eskisin demeyi unuttun amaaaa. 😜 😈 makara:

Kıskanıyorum abi sizi görünce,
Benim hiç böyle bir charım olmadı 😢 makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap