Elite Army
Sosyal paylaşım sitesi facebook'ta kurulan bir profesyonel spor klubü grubudur.
Sayfa Yöneticileri :
Fatih Hamurcu
Mike Shandow [EN]
Sayfamıza sizide bekleriz ;
Elite Army Sayfası
186 Yanıt
NoMoreLove
⭐ 18y
Görsellere extraloob damgasını vurursan ve biraz daha özen gösterirsen sabitlerim. ^^
Tabikide Yapacağım 😊
Hayır Arkadaşım MSN adresi kullanmıyorum.
Ayrıca arkadaşlar Yabancıların bir çoğu bu şekilde ciddi anlamda para kazanıyorlar. Yurt Dışında Bayağı bi Tutuluyor bu site. Neden bizde Para Kazanmıyalımki? Günde sadece 2 dakikanızı ayırarak 3 4 ay sonra ciddi şekilde para kazanabilirsiniz. Fırsatı kaçırmayın 😉
Ayrıca arkadaşlar Yabancıların bir çoğu bu şekilde ciddi anlamda para kazanıyorlar. Yurt Dışında Bayağı bi Tutuluyor bu site. Neden bizde Para Kazanmıyalımki? Günde sadece 2 dakikanızı ayırarak 3 4 ay sonra ciddi şekilde para kazanabilirsiniz. Fırsatı kaçırmayın 😉
Umarım Konu Şimdi Sabitleşir.. 😊
Hadi arkadaşlar Azcık Para Kazanalım 😉
Unutmayın hergün sadece 2 dakikanızı ayırarak para kazanabilirsiniz. Ama biraz sabır etmeniz lazım 😉 Günde yaklaşık Silkroad Onlineye 6 7 saatimizi harcıyoruz. 2 dakikamızı ayırarak neden para kazanmayalımki.. 😉
Hadi arkadaşlar Azcık Para Kazanalım 😉
Unutmayın hergün sadece 2 dakikanızı ayırarak para kazanabilirsiniz. Ama biraz sabır etmeniz lazım 😉 Günde yaklaşık Silkroad Onlineye 6 7 saatimizi harcıyoruz. 2 dakikamızı ayırarak neden para kazanmayalımki.. 😉
benzer sitelerde mevcut ama baya uğraş istiyor..
becere bilene helal olsun. 😎
bende aldım üyelik bakalım..
Sende üye ol reklam izleyerek Para Kazan
becere bilene helal olsun. 😎
bende aldım üyelik bakalım..
Sende üye ol reklam izleyerek Para Kazan
En garantili Site budur diyebilirim.. Ayrıca 4 5 tane Silkroad Char ile uğraşabilen kişi Bu siteyle Hay hay Uğraşır. Ki 2 dakikasını alıyor. Sadece Reklamlara Tık Yaparak 😊
gunde 0.4 dilencimiyiz biz makara:
NoMoreLove
⭐ 18y

Ben bundan bahsetmiştim ama o kadar uğraştın, sabitledim gitti. ^^
Senin için bir daha Uğraşırım Site Managerim 😊 Sabit için Tşk Ederim 😊
Arka planı Siyah oldu ama Diğerindende iyi oldu Sanırsam 😊
NoMoreLove
⭐ 18y
Ellerine sağlık. 😊
nek adar tıklarsak o kadar paramı alıyoruz 😜 😁
Tıklamadığım reklamlara tıkladın diyor. 🙄
Tıklamadığım reklamlara tıkladın diyor. 🙄
Sorunu tam olarak söylersen yardımcı olarabilirim
Ama Eğerki Süre dolduktan Sonra Orda 0.01 çıkmıyorsa Sayfayı ''F5'' le bazen öyle sorun çıkabiliyor. ^^
nek adar tıklarsak o kadar paramı alıyoruz 😜 😁
Hergün Sana 4 reklam Hakkı veriyor. Yani istediğin kadar tık yapamıyorsun 😊
anladım
Bence uğraşmaya değmez.Ancak uğraşmak isteyenler için silk gelir kaynağı olabilecek bir yöntem.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap