extraokk 11:30 - 12:00 arası yapıldı extraokk
http://www.youtube.com/watch?v=ik1J7Ah4QzQ
Eldorado Zafer Bayramı Yürüyüşü
· 19 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
extraokk Fatih'in İstanbul'u Fethettiği Yaştasın Şarkısı Süper extraokk
tek kelıme ıle bravo kardesım elleırne ayaklarınıza saglık eldoradakı charım hacklenmeseydı gelırdım bende ama hacklendı Sad
tşk ederiz Very Happy
M
muratko193
⭐ 19y
Video Cok Hoş Olmus Emegi Gecen Herkese Tesekkurler..
Ewt çok güzel olmuş elinize sağlık Wink
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Harikulade olmuş , bu tarz yürüyüşler çok güzel oluyor. Cool
Valla BRAVO extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extraokk
R
renklibere
⭐ 19y
orada yürüyen her türkü gözlerinden öperim eline koluna sağlık ne mutlu TÜRKÜM diyene
Eyw saolun.Katılım aslında azdı tabi çalışanlar tatilde olanlar vs. ama yinede güzeldi extraokk O kadar kişi geçerken yabancılar nasılda bakıyorlar ne yaptığımızı anlamaya çalışıyorlar belkide imreniyorlardır böylesine güzel organizasyonların olmasına birlik beraberliğin olmasına bu da gurur verici extraokk Kimisi "Allah Allah" diyor kimisi "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyor herkez ayrı bi atmosfer içinde Very Happy
bende katılmıştım acaba videoda bende varmıyım Very Happy
Extra orda olsaydı dagıtırdı yürüyüsü extraokk
Extra orda olsaydı dagıtırdı yürüyüsü extraokk
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
oRda TÜRKLERE KÜFÜR EDEN YABANCILARIN ANASINI TÜRK MİLLETİ SİKSİN
ban !
forumda küfür yasaktır Evil or Very Mad
M
Mc_TiKiCaN
⭐ 19y
Amela saol beea kanka Razz
gsl olmus zeustada yapılcaktı ama bilmiom katılamadım üzüldüm bu arada dikkatimi bisi çektii ...._PL yasıodu adamın nickinde oda yürüodu Laughing
Yorumlarınız için thx Laughing onlarda ne olduğundan habersiz koşuyorlar işte Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap