Icerige atla
Extraloob

Ekranım Açılmıyor ..!

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
D
Dunedain OP ⭐ 17y
Arkadaşlar pc'm açılmasına rağmen ekranım açılmıyor. Farkı bir pc'de denedim ekran sorunsuz çalışıyor. Önceleri ekranım bi açılıyordu biraz bekliyordum sonra kendiliğinden açılıyordu. Ancak şimdi hiç açılmıyor. Ekran kartından şüphelenmeye başladım. Anakartı geçen yaz değiştirmiştim, sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? 🤔 redface
13 Yanıt
X
Xperyon ⭐ 15y
Ram'lerde sorun olmuş olabilir,kontrol ettinmi?
Kalkandelen
ekran kartı diye düşünüyorum benimde öyle olmuştu çünkü. onu şöyle deniyebilirsin bilgisayarın kendinde olan ekran kartı girişi var oraya takıp bir dene 😉
lemonade
lemonade ⭐ 17y
sorun sadece ekran kartinda olmayabilir.ramler yerinden oynadiysa veya aşırı toz icinde kaldiysa bu sorun la karşılaşılabilinir

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
D
Dunedain OP ⭐ 17y
Ram'lerde sorun olmuş olabilir,kontrol ettinmi?

Sorun yok daral:
Z
Zippy ⭐ 15y
Bendede olmuştu 10 lira vermiştim bi ram çıkarttırıp takmaya içim acımıştı 😊 Tüm soketlere iyice bak onlardada sorun yoksa ekran kartını başka pcde dene.
D
Dunedain OP ⭐ 17y
sorun sadece ekran kartinda olmayabilir.ramler yerinden oynadiysa veya aşırı toz icinde kaldiysa bu sorun la karşılaşılabilinir

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

Bilgisayarın içi temiz ram'in yeri sağlam.
D
Dunedain OP ⭐ 17y
Bendede olmuştu 10 lira vermiştim bi ram çıkarttırıp takmaya içim acımıştı 😊 Tüm soketlere iyice bak onlardada sorun yoksa ekran kartını başka pcde dene.

Evet hacım ekran kartını denicem başka pcde bakalım ne olacak.
X
Xperyon ⭐ 15y
Yuvalara bak aşırı tozlanmadanda olabiliyor.Ek olarak ekran kartını tak çıkar ve girişini ekran kartına taktığına emin ol baktın gene olmuyor bilgisayarcıya götür donanımdan iyi anlayan birine.
D
Dunedain OP ⭐ 17y
Yuvalara bak aşırı tozlanmadanda olabiliyor.Ek olarak ekran kartını tak çıkar ve girişini ekran kartına taktığına emin ol baktın gene olmuyor bilgisayarcıya götür donanımdan iyi anlayan birine.

Bu gece yapamazsam yarın götürecem bilgisayarcıya zaten kasanın içi felan temiz yerinin doğru oldugundan eminim
X
Xperyon ⭐ 15y
O zaman ram arıza yapmış olabilir.İki tane ram takılı ise tek tek çıkar dene.
D
Dunedain OP ⭐ 17y
O zaman ram arıza yapmış olabilir.İki tane ram takılı ise tek tek çıkar dene.

Malesef tek ram sick1
S
sandomorrq ⭐ 16y
Bilgisyarının powe dügmesine basınca Dıd sesi geliyormu ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: