arkadaslar ben cevabımı aldımda simdiki sorum madem ekran kartı ramden calıyor ne yapabilirim benim yapabilecegim bir sey varmı
ekran kartı ramimden calıyormus ne yapabilirim
· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
512 ddr 2 ram ...
ama bende bir sorun var ben bu pc yi 1 senedir kullanıyorum biz bunu bir kampanyadan aldık ben ramini 512 biliyordum o yüzden hiç bilgisayarımı tıklayıpta özelliklerine bakmamıstım ama bir hafta önce baktıgımda 256 mb yazıyor bilgisayarımı tıklayıp özellikler dedigimde ama ram 512 ama benim pc 256 kabul ediyor ne yapabilirim lütfen yardım ?????????????????????????????? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
biLmem Confused
Ekran kartın ne? Ram çalıyorsa yani.Bende spor salonundaki pc de bu oldu.Sonrada çaktım durumu.PC'ci söledi ram calio.Açılışta farklı diag da farklı.
512 diyor ya işte. 512 ne güzel. 256 yazmıyor. Confused
eğer 2 tane ayrı ram takılı ise diğeriniçıkart başka bi yuvaya tak yuva yoksa çalışına yuvaya tak 2 sinide hangisini çalışıpğ çalışmaığını anlaın bu arada ekran kartının modelinive markasınıda söeylersen iyi olur 10boardmı mesela ?
512 diyor ya işte. 512 ne güzel. 256 yazmıyor. Confused
öyle ama sadece everest programında 512 yazıyor bilgisayarım sag tıklayıp özellikleri tıkladıgımda 256 olarak gözüküyor
eğer 2 tane ayrı ram takılı ise diğeriniçıkart başka bi yuvaya tak yuva yoksa çalışına yuvaya tak 2 sinide hangisini çalışıpğ çalışmaığını anlaın bu arada ekran kartının modelinive markasınıda söeylersen iyi olur 10boardmı mesela ?
2 tane ram takılı degil tek ekran kartının özellikleri ise 256 mb VIA / S3G UniChrome Pro IGB
aslında benim pc acılırkan bilgiler gelirken ortada 256 + 256 yazıyor ilk acıldıgında MSI yazarken ortasında 256 + 256 yazıyor
Ekran kartın ne? Ram çalıyorsa yani.Bende spor salonundaki pc de bu oldu.Sonrada çaktım durumu.PC'ci söledi ram calio.Açılışta farklı diag da farklı.
arkadaslar su anda sizin yazdıgınız cevaplara göre anladıgım kadarıyla benim ekran kartı ramden calıyor bunu anladım bir sorum daha olacak peki ben simdi ne yapmalıyım bunu düzeltmem için yapabilecegim birşey varmı
ekran kartı driver ı nvidia mı ati mi_
VIA
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
ekran kartı driver ı nvidia mı ati mi_
???
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap