-Resim Silinmiş.
YuMi__YuMi den gene bir patlama Very Happy Yeri olmıyabilir ama kac kişi ekran kartı guncellemeyı bılmıyor ve soru işareti hatası alıyolar onun ıcın hazırlaıdm bu videou. Ati ve Nvidia nın guncellemelerını gösterdim
Buyrun:
[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/JSAbYDUc900[/flash]
İyi Kasmalar mucX mucX
<<<Ekran Kartı Nasıl Güncellenir ? Cevap Burda>>>
· 17 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Emeğine sağlık ama bununla ilgili çook konu var sitede hem onlara yardımcı olmuş oluyorsun çünkü hiç arama yapmadam adam geliyor direk buraya konu açıyor.Ama daha önceden kaç defa gösterildi en osn avril göstermişti sanırım.Eme yinede sağol extraokk
Emeğine sağlık ama bununla ilgili çook konu var sitede hem onlara yardımcı olmuş oluyorsun çünkü hiç arama yapmadam adam geliyor direk buraya konu açıyor.Ama daha önceden kaç defa gösterildi en osn avril göstermişti sanırım.Eme yinede sağol extraokk
Bu videolu daha rahat yani Very Happy kahvekeyfi detective detective detective
EEE yorumları alalım yaws Very Happy
tşk ederiz YuMi__YuMi Wink Wink Wink Wink
teşekkürler yumy güzel bir topic olmuş ellerine sağlık birisi sorduğu zaman hem yazılı topici gösterirsin hemde bu videonun topicini gösterirsin böylece hemen sorun çözülür mucX
teşekkürler yumy güzel bir topic olmuş ellerine sağlık birisi sorduğu zaman hem yazılı topici gösterirsin hemde bu videonun topicini gösterirsin böylece hemen sorun çözülür mucX
peki abi tamam Wink
eLine sagLık bomba oLmus Mr. Green Mr. Green
bir cok kisi bu isi yapamıyor bu konuya parmak basıLması iyi oLmus....
bir cok kisi bu isi yapamıyor bu konuya parmak basıLması iyi oLmus....
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Teşekkürler güzel paylaşım.. extraokk
mucX mucX mucX
Canlarım benım ben sızı optum Very Happy
Canlarım benım ben sızı optum Very Happy
J
Jason Walker
⭐ 19y
süpersin extraokk
süpersin extraokk
mucX mucX mucX
Senide optum canım Very Happy
Tesekkurler paylasimin icin
Tesekkurler paylasimin icin
Np Very Happy
Up Up
ben dediklerini aynen yaptımda SRO_Cliente giriyo öylece kalıyo soru işareti de vermiyo
hani yapıstırma hatası felan geliyo ya ona tmm diom sonra SRO_Client e giriyo öylece kalıyoo
ne yapmalıyım
hani yapıstırma hatası felan geliyo ya ona tmm diom sonra SRO_Client e giriyo öylece kalıyoo
ne yapmalıyım
dediklerinin hepsini yaptım ama bana hala bu tip hata geliyo
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap