Icerige atla
Extraloob

Ekim sonu antalya ziyaretinden geride kalanlar :))

· 8 Yanıt · 1.5K görüntüleme
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Special thx to Journalist ❤️

Spoiler

[ek #12654]
8 Yanıt
E
EliteTurk ⭐ 18y
Canıım Antalyam her tarafı ayrı güzel bende gelicektim ama sebebini biliyorsun neyse allahın günümü bitti yazın sıcağında gelki şöyle plaja apachi style ni geri getirelim 😜

Harbi yazın büyük organizasyon yapalım PEGASUS resort de summer crash oluyor yer yerinden oynuyor gençlik partileri her milletinden insan var otelin lobisinde elini kollunu sallıyamıyosun o derece ben geçen sene Rehberlik yaparken o otelde kalıyordum malum bizi lojmana gönderiyolardıda ben her gün ayrı bir müşterinin yanında kalıyordum malum müşteri her zaman velinimetimizdir. 😁

Fotoğrafa baktımda Hakkımı sana bakıyor senmi Hakkıya çıkartamadım bro. makara:

Ps: Her eve lazım senden bi tane. 😜
K
Kai ⭐ 18y
Süper yaa 🙏
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Canıım Antalyam her tarafı ayrı güzel bende gelicektim ama sebebini biliyorsun neyse allahın günümü bitti yazın sıcağında gelki şöyle plaja apachi style ni geri getirelim 😜

Harbi yazın büyük organizasyon yapalım PEGASUS resort de summer crash oluyor yer yerinden oynuyor gençlik partileri her milletinden insan var otelin lobisinde elini kollunu sallıyamıyosun o derece ben geçen sene Rehberlik yaparken o otelde kalıyordum malum bizi lojmana gönderiyolardıda ben her gün ayrı bir müşterinin yanında kalıyordum malum müşteri her zaman velinimetimizdir. 😁

Fotoğrafa baktımda Hakkımı sana bakıyor senmi Hakkıya çıkartamadım bro. makara:

Ps: Her eve lazım senden bi tane. :P

Biliyorum biliyorum bro kısmet değilmiş demek ki dediğin gibi gün mü bitti yahu 😜 makara:

Ayrıca o resim hakkılardan değil liseden bir arkadaşımın misafiriydim o gün ordan 😜 Hakkılarda mutfak kavramı yok 😆 😁
[ek #12654]
A
hamza abi herşey hoş ama şu alkolü de almasan süper olcak be abi
S
shneZee ⭐ 18y
Merakla bekliyordum fotoları süper bir kaçamak olmuş nese:
A
ALpique ⭐ 17y
Adamlar yaşıyor yahu.. Cok güzel vakit geçirmşsin sanırsam Hamza abi.
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Cici yorumlarınız için teşekkürler ❤️
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: