Icerige atla
Extraloob

Egypt staff +10 Adv.Use>>>>3 scroll>>>>+13™

· 31 Yanıt · 4.2K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

İzdiamı görüyorsunuz 😄 ™

- Resim Silinmiş.
31 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
😱 😱 😱 😱 Hacım vallahi büyüksün helal olsun. 🙏 🙏
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
helal olsun üstadım ^^

Ps : bende +9 glavie kıracağım b elixir için 😜
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
saolun şunun parlaması geldi +10 umuda yaptim hiçbirsey istemiyom simdi DEVAM...D™
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gel GAIA'ya bana egypt glavie al ne olur yapacakların bitti kuzum senin orada 😜

Ps : daha rütbeler var nereye bitti coins set var makara:
K
KeepinGS ⭐ 16y
Bu oyunda iş bitmez.. 😄 Onu gectım dıkkat ettim statları ellemeden kırdırmıssın hayırdır? 😄
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
baron gorevim 35 tane idi 2 gun once gittim kendi carlarımla 6 tane cıkarttım 41 oldu yavas yavas acele yok bos zamanda yapıyom bide pcmı yenilicem bu aralar yeni işlemciler cikmis onalardan alıcam i5 1 tane yeni anakart 1 de 12 gb ram 3 tane 4 gb ilk ondan sonra sroya yeni baslıcam :D™
K
KeepinGS ⭐ 16y
Sroya baslıcan ? 😄 Yardım lazımmı bari ^^..

Ps : parana kıyabılırsen i7 980X al 😊
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
i7 980 x bizi çooook aşar çünkü o 1 kaşar 😄 ™
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
statları ellemedim bi boyle deneyim dedim ama hiçbiri 0 deyil bunuda ogrenmiş oldu 😄 ™
M
Mateso ⭐ 18y
Helal olsun biz daha talisman bulamazken +10 bile etmişsin
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Helal olsun biz daha talisman bulamazken +10 bile etmişsin

evt bu aralar herkez talisman ariyo serenese 2.5b teklif veriyolar bizim serverde
B
Baha i ⭐ 18y
saolun şunun parlaması geldi +10 umuda yaptim hiçbirsey istemiyom simdi DEVAM...D™

neye devam ustad 😄 ne kaldı şakamısın sen ya 😄 devam diyo ya 😄
hayırlı olsun :D
D
duzceli81 OP ⭐ 17y

neye devam ustad 😄 ne kaldı şakamısın sen ya 😄 devam diyo ya 😄
hayırlı olsun :D

ne olursa DEVAM 😄 ™
M
Maynard__ ⭐ 16y

🎅 🎅 niye hep ™ koyuyosun ? 😄
K
KeepinGS ⭐ 16y
bende hersey war bı tek commander yok bızım sw de 1-2 tane war daha A grade her gün ardarda gırıyoruz 2* inş yakında dusurecem
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
bende hersey war bı tek commander yok bızım sw de 1-2 tane war daha A grade her gün ardarda gırıyoruz 2* inş yakında dusurecem

inş ™

🎅 🎅 niye hep ™ koyuyosun ? :D

S
vla helal olsn aqa 😄
C
tbr bro. çok güzel olmuş. daha bide pc yenileyip sroya mı başlican. yuh. şimdi yaptığın ne ki. ula evlenmeden yapın ne yapıyorsanız. evlenince karı bizim herif hala çocuk oynuyo deyip dalga geçiyo bizimle.ben aldım i7 işlemcili bi laptop. şirket aldı daha doğrusu. turbo özelliği var. güzel ama sro da denemedim. bakalım yarın öbürgün şirketten de katılırım gibime geliyo sroya. tekrardan tbr
.NET
.NET ⭐ 19y

🎅 🎅 niye hep ™ koyuyosun ? :D

adamın tarzı o cool2:
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: