Icerige atla
Extraloob

Egypt staff +10 Adv.Use>>>>3 scroll>>>>+13™

· 31 Yanıt · 4.2K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
L
Loras ⭐ 16y
gz bro 🍺
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
saolun ™
C
Vallaha helal olsun diyecek bişe bulamadım 😆 ™
T
Tengrİ ⭐ 19y
tebrikler bu arada süzmenin teki direk yazmış use with +3 scroll 😈
P
ParduS_ ⭐ 19y
saolun şunun parlaması geldi +10 umuda yaptim hiçbirsey istemiyom simdi DEVAM...D™

🎅 🎅 niye hep ™ koyuyosun ? :D

adam marka makara:
N
işlemci almayı düşünüyorsan amd phenom II x4 955 BE öneririm, benim işlemcimdir kendisi, boşta 30C (sunbeam core contact freezer ile) çalışmakta. Tam bir fiyat/performans ürünüdür.
_
_titan_ ⭐ 19y
benim makinada i5 ama ben o kadar memnun değilim 5 chara kadar rahat açıyor 5 chardan sonra tıkanıyor. tafsiyem i7 😊
aşağıya performans derecesinin ss sini koyuyorum belki benim makina hdd den kaynaklanan bir yavaşlama yapıyor diğer derecelere göre baya bir düşük. yada işletim sisteminden kaynaklı olabilir 32 bit 😊
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
L
benim makinada i5 ama ben o kadar memnun değilim 5 chara kadar rahat açıyor 5 chardan sonra tıkanıyor. tafsiyem i7 😊
aşağıya performans derecesinin ss sini koyuyorum belki benim makina hdd den kaynaklanan bir yavaşlama yapıyor diğer derecelere göre baya bir düşük. yada işletim sisteminden kaynaklı olabilir 32 bit 😊
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

benm pc i7 15 çar açıyorum hiç bir türlü kasma yok 😈
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
i5 işlemcin var ama ramın 2 gb cok az bende cro 2 dua e 7400 islemci 4 gb ram 8 car aciyom sorunusz bi sekilde bide 32 bit işletim sistemın 64 yap farkı anlarsın ben i5 2500 işlemci yeni 1155 chip asus anakart alicam ramıde 12 gb yapıcan ne sorun ne bisey yapayım soylerım size 😄 az kaldı ™
L
Lemus ⭐ 18y
Vay maşallah
L
Lemus ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

benm pc i7 15 çar açıyorum hiç bir türlü kasma yok 😈

Hard disk ini Seagate almanı öneririm daha hızlıdır 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: