Icerige atla
Extraloob

Egypt b grade blade

· 38 Yanıt · 7.6K görüntüleme
W
whanque OP ⭐ 17y
silahı son haline getirip koymak isterdim fakat dayanamadım 😊 neden adv. bastın diyenlere ise cevabım şudur elimde adv. vardı fakat immo alcak para kalmamıştı bende adv. bastım çünkü adv. + basarken etkilemiyor, ileride basacağım(örn:+8 deneyince +6 kolaylığında geçiyor) Daha sonra +9 +10 inş 😊 Resimlere geçelim..

Bu resimde eski silahım +10 bastığımda..(sağ altta)
- Resim Silinmiş.

Yeni silahdan birkaç kare 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
H
+5 den adv basmak büyük hata en azından 7 den basıp 9 yapmalıydın
W
whanque OP ⭐ 17y
+5 den adv basmak büyük hata en azından 7 den basıp 9 yapmalıydın

açıklama yaptım yukarda onu okumadıgın belli
W
whanque OP ⭐ 17y
Mükemmel. 🍺

sağol 😊
M
Mateso ⭐ 18y
güzel silah bir çok buildi rahat alırsın ama benim warrioru yıkmaya yetmemişti 😊
W
whanque OP ⭐ 17y
güzel silah bir çok buildi rahat alırsın ama benim warrioru yıkmaya yetmemişti :)

😊 immortal nova setle zor hacım tabi :DD birde sende plus vardı sanırım 😄
M
Mateso ⭐ 18y
ben silahtan sen setten kaybediyon 😄
C
cLonny ⭐ 18y
silahı son haline getirip koymak isterdim fakat dayanamadım 😊 neden adv. bastın diyenlere ise cevabım şudur elimde adv. vardı fakat immo alcak para kalmamıştı bende adv. bastım çünkü adv. + basarken etkilemiyor, ileride basacağım(örn:+8 deneyince +6 kolaylığında geçiyor) Daha sonra +9 +10 inş 😊 Resimlere geçelim..

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Şöyle bir şey duydum doğrumu bilmiyorum denemek nasip olmadı henüz.
Adv b bastığın zaman +5 den +7 ye kadar yansa bile immosuz kaybolma durumu yokmuş. Eğer öyle bir durum varsa yaptığın mantıklı bir iş.
ps : güzel silah tebrikler 👍
W
whanque OP ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Adv b bastığın zaman +5 den +7 ye kadar yansa bile immosuz kaybolma durumu yokmuş. Eğer öyle bir durum varsa yaptığın mantıklı bir iş.

evet aynen öyle,sağol 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

evet aynen öyle,sağol :)

Dediğiniz gibi oluyor ama.Ben kendimi parçalayacağıma basarım +7 üstüne b class +9 olur.Şansımı bu zaman denerim işte.Ya tutar yada patlar.Bundan sonra senin dediğin işleme geçmek bence daha mantıklı.Genede fikirlerinize saygım var.
W
whanque OP ⭐ 17y
benim kendimi parcaladgm yok ama ha advle 8 denemişim ha advsiz 6 bi fark yok suanki durumum yeterlı olmadgı alchemye boyle yaptım 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
benim kendimi parcaladgm yok ama ha advle 8 denemişim ha advsiz 6 bi fark yok suanki durumum yeterlı olmadgı alchemye boyle yaptım :)

Kendiniz parçalamak.Ben kendimi kastetmiştim.Yanlış anlaşılmasın. 😘
W
whanque OP ⭐ 17y
benim kendimi parcaladgm yok ama ha advle 8 denemişim ha advsiz 6 bi fark yok suanki durumum yeterlı olmadgı alchemye boyle yaptım :)

Kendiniz parçalamak.Ben kendimi kastetmiştim.Yanlış anlaşılmasın. 😘

pardon yanlıs okumusum 🍺
V
Viski ⭐ 18y
Süper Bişey.. Hayırlı olsun 😉
G
GNR ⭐ 18y
Kralsınn
Adv olayına katılıyorum immortal ve plus al her turlu 9 yaparsın <3
E
EliteTurk ⭐ 18y
Hayırlı uğurlu olsun bro, merak ettiğim şey bu nerden çıkıyor nerden düştü bro bu sana. 🤔
E
EliteTurk ⭐ 18y
Hayırlı uğurlu olsun bro, merak ettiğim şey bu nerden çıkıyor nerden düştü bro bu sana. 🤔

soru:
M
Mateso ⭐ 18y
serenesden düşüyor b grade silahlar
K
KeepinGS ⭐ 16y
Adv basılı olunca patlasa bile kaybolmuyor demıssınız de.. o zaman +8+9 basmak ıcın ımmo almayı bekleme ? 😊

Gz : Güzel silah
C
cLonny ⭐ 18y
Adv basılı olunca patlasa bile kaybolmuyor demıssınız de.. o zaman +8+9 basmak ıcın ımmo almayı bekleme ? 😊

Gz : Güzel silah

immo zaten alacakmış ama şu an parası olmadığı için silahında maviş maviş parlaması için böyle bir şey yapmış ve adv elixirin kullanıldığı zamanın önemsiz olduğunu belirtmiş haklı olarak 🍿 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: