bilinmeyen yazılım uzantısı (0xc0000417) özel durumu, 0x00418cd2 hatası verıyor defalarca cıkarttım denedım ama olmadı ben onceden edxloader confıng fıle dosyasıyla oynamastım sılmıstım galıba ondan fakat sımdıde bu hata oraya gırmemı engellıyor fıkrı olan varsa paylasablırmı??? ?? 🤤 🤤 🤤
edxloader hatasıxS
· 21 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) ve Net Framework 3.5 yükle sorunun çözülür 👍
önceden vermıyordu fakat sımdı verdı confıg dosyası ıcındekılerı sldm ve kaydettım bundan sonrada ayarlar hep boyle gelıyor vısual C 2008++ ve netframeweorkle ılıskısnı anlıyamadımxS
bi ilişkisi yok bunları yüklediğin zaman hata almazsın veya ileri zamanda hata çıkmaz karşına
inş olur deniyorum
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Burdan indirebilirsin. viewtopic.php?f=606&t=245243&hilit=
kardes bndekı sorun edxloader sorunu ibot degıl edxloadere gırdıgımde yukarıdakı hatayı verıyor botla ılglı sıkıntım yok
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Araştırıyorum..
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Edx loaderin hangi sürümünü kullanıyorsun , ve tekrar indirdinmi ? 👍
5_0_3 bu sıtedıkını kurdum ama ben confıgle oynadım loadere tıklayınca sol altta set confıg fıle var bastım ordan confıge gırdım hepsını sldm kaydettım ondan oluyor dıye blıyorm nasl yapıcamxS
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
tamam silmiş olabilirsin edx loaderi komple pcden kaldır ve tekrar indir kur oynama yaptığın dosyada geri gelecektir.
işte komple nasl sılıcem onu bılemıyorum her defasında cıkartıyorum komple sıldım sanıp bakıyorum hala aynıxs
tamam silmiş olabilirsin edx loaderi komple pcden kaldır ve tekrar indir kur oynama yaptığın dosyada geri gelecektir.
Bu kadar basit bir program sağolsun selçuk bana laf bile bırakmıyor. 😜
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Bu kadar basit bir program sağolsun selçuk bana laf bile bırakmıyor. :P
elimizden geldiği kadar hacım yalnız isim selçuk değil Fatih 👍
bugune kadar ılk defa bole bır sorun yasadm yksa blıyorm basıtlıgını ama komple sılemıyorumxS
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
bugune kadar ılk defa bole bır sorun yasadm yksa blıyorm basıtlıgını ama komple sılemıyorumxS
Nasıl silinmiyor komple ? Hatamı veriyor silinemiyor diye ?
yok sılınıyor gıdıyor ama her cıkarttıgımızda bastan ayarlar oncekı ayarlarla aynı gelıyor yanı kayıtlı yanı slnmeyen confıng var
sizin dediklerinizi indirdim net frameworkuda kurdum sorun devam edıyor
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
edx loaderi başka klasörde kurmayı dene
Eğer sorun çözülmezse şuan iş yerindeyim akşam bizzat kullandığım edx loaderi atarım sana 👍
Eğer sorun çözülmezse şuan iş yerindeyim akşam bizzat kullandığım edx loaderi atarım sana 👍
eyw kardesım nereye atarsam atıyım olmuyor cıldırmak ıcten bıle degıl kly glsın haberlerını beklıyorm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap