Icerige atla
Extraloob

edxloader hatasıxS

· 21 Yanıt · 5.3K görüntüleme
B
burock73 OP ⭐ 17y
bilinmeyen yazılım uzantısı (0xc0000417) özel durumu, 0x00418cd2 hatası verıyor defalarca cıkarttım denedım ama olmadı ben onceden edxloader confıng fıle dosyasıyla oynamastım sılmıstım galıba ondan fakat sımdıde bu hata oraya gırmemı engellıyor fıkrı olan varsa paylasablırmı??? ?? 🤤 🤤 🤤
21 Yanıt
P
Pzy ⭐ 15y
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) ve Net Framework 3.5 yükle sorunun çözülür 👍
B
burock73 OP ⭐ 17y
önceden vermıyordu fakat sımdı verdı confıg dosyası ıcındekılerı sldm ve kaydettım bundan sonrada ayarlar hep boyle gelıyor vısual C 2008++ ve netframeweorkle ılıskısnı anlıyamadımxS
P
Pzy ⭐ 15y
bi ilişkisi yok bunları yüklediğin zaman hata almazsın veya ileri zamanda hata çıkmaz karşına
B
burock73 OP ⭐ 17y
inş olur deniyorum
B
burock73 OP ⭐ 17y
kardes bndekı sorun edxloader sorunu ibot degıl edxloadere gırdıgımde yukarıdakı hatayı verıyor botla ılglı sıkıntım yok
S
Araştırıyorum..
S
Edx loaderin hangi sürümünü kullanıyorsun , ve tekrar indirdinmi ? 👍
B
burock73 OP ⭐ 17y
5_0_3 bu sıtedıkını kurdum ama ben confıgle oynadım loadere tıklayınca sol altta set confıg fıle var bastım ordan confıge gırdım hepsını sldm kaydettım ondan oluyor dıye blıyorm nasl yapıcamxS
S
tamam silmiş olabilirsin edx loaderi komple pcden kaldır ve tekrar indir kur oynama yaptığın dosyada geri gelecektir.
B
burock73 OP ⭐ 17y
işte komple nasl sılıcem onu bılemıyorum her defasında cıkartıyorum komple sıldım sanıp bakıyorum hala aynıxs
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
tamam silmiş olabilirsin edx loaderi komple pcden kaldır ve tekrar indir kur oynama yaptığın dosyada geri gelecektir.

Bu kadar basit bir program sağolsun selçuk bana laf bile bırakmıyor. 😜
S

Bu kadar basit bir program sağolsun selçuk bana laf bile bırakmıyor. :P

elimizden geldiği kadar hacım yalnız isim selçuk değil Fatih 👍
B
burock73 OP ⭐ 17y
bugune kadar ılk defa bole bır sorun yasadm yksa blıyorm basıtlıgını ama komple sılemıyorumxS
S
bugune kadar ılk defa bole bır sorun yasadm yksa blıyorm basıtlıgını ama komple sılemıyorumxS

Nasıl silinmiyor komple ? Hatamı veriyor silinemiyor diye ?
B
burock73 OP ⭐ 17y
yok sılınıyor gıdıyor ama her cıkarttıgımızda bastan ayarlar oncekı ayarlarla aynı gelıyor yanı kayıtlı yanı slnmeyen confıng var
B
burock73 OP ⭐ 17y
sizin dediklerinizi indirdim net frameworkuda kurdum sorun devam edıyor
S
edx loaderi başka klasörde kurmayı dene

Eğer sorun çözülmezse şuan iş yerindeyim akşam bizzat kullandığım edx loaderi atarım sana 👍
B
burock73 OP ⭐ 17y
eyw kardesım nereye atarsam atıyım olmuyor cıldırmak ıcten bıle degıl kly glsın haberlerını beklıyorm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: