C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 16 yil once #1 2.yumurtamdan Pandora's Box çıktı makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Q Quattro ⭐ 19y 16 yil once #2 Wow süper item. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated ⭐ 18y 16 yil once #3 Wuhuuuu Pandora 's Box falan veriyor mu 😱 Bende ottan b*ktan şeyler çıkar yine diye tahmin ediyordum harikaymış o zaman 😈 EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 16 yil once #4 Ben de öyle düşünmütüm ama bu çıktı 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once #5 millet uyanmadan sat onu derim. İyi paraya gider. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 16 yil once #6 Kaç para eder ki makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 16 yil once #7 millet uyanmadan sat onu derim. İyi paraya gider.Dünyanın gözü bizde olduğundan şimdiye herkes öğrenmiştir. 😎Hemen reklamıda yapalım. makara: 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JnrequeL ⭐ 16y 16 yil once #8 Güzelmiş , spnde göz alıcı tebrikler 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 16 yil once #9 Teşekkürler 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 16 yil once #10 Ne kadar para eder bu Pandora TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lisandro ⭐ 17y 16 yil once #11 key of bloodline verdı banada 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 16 yil once #12 Ne kadar eder bu Pandora 10m'ye koyucam makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no ⭐ 18y 16 yil once #13 Ne kadar eder bu Pandora 10m'ye koyucam makara:Satma sakın beklet onu ilerde çok pahalıya gider 100Mlere çıakr fiyatı diğerleri azalınca Emin ol... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R rapugur ⭐ 17y 16 yil once #14 bi çıksa da harcasak 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cobalt ⭐ 18y 16 yil once #15 birde botlar egg toplasa... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 16 yil once #16 Hayırlı olsun 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Titanyum-X ⭐ 17y 16 yil once #17 10 tane toplasan 500m ilerde rahat eder =P kim alıyosa bunları satılıyor stall da. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once #18 Ben stok yapıyorum. 7 tane oldu şimdiden. 20mden çektim stalldan. Daha bulursam alıcam. ps: 10tane vardıda dün gaza gelim Semerde 3 tane patlattım 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EliteTurk ⭐ 18y 16 yil once #19 Owww zamanında bu pandora boxları az zulalamamıştık kasaya zamanı gelince tanesini 50m den koyuyorduk kapış kapış gidiyordu,tamam mesaj alınmıştır LegendMaster iş başına geçiyor tekrar . makara: 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil