Icerige atla
Extraloob

E-Mail Verification İle Dolandırıcılık [Dikkat]

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
Strike OP ⭐ 17y
E-Mail Verification İle Dolandırıcılık [Dikkat]

Olayı Bir Örnek İle Anlatıyım ... Gidip 1 Çar Alıyorsunuz ve E-mail Verification olduğu İçin Emaili de Size Verdiler Çarı Biraz Kastınız Para Harcadınız Bunlardan Sonra Bi Baktınız Çarında Mailinde Şifresi Değişmiş Peki Bunu Nasıl Yaptıları Anlatıyım:

Email Olustururken Şifrenizi unutursanız Diye Yedek bi E-MaiL yazarsınız Ve istediniz zaman Parola Sıfırlama Yönergelerini Yollar

Örn: mailto:[email protected] Adresinin Sıfırlama Mailini mailto:[email protected] Adresine Yollaya Bilirsiniz

E-Mail Verificationlu Çar Alırken Bunlara Dikkat Ediniz...
9 Yanıt
F
FawKes ⭐ 19y
Bu tip dolandırılıcılık bu aralar hat safhada yararlı bir başlık olmuş eline sağlık.
E
ender ⭐ 19y
uyardığın için sağol
C
canijia ⭐ 17y
mail hesabının bütün bilgileridegiştirilse bile windows müşteri hizmetleriyle iletişime geçip eski bilgileri şifreleri, mail kutusundaki mailler eski gizli sorular, ip no gibi onaylatıcı bilgilerle geri alabiliyorsun mail hesabını
K
saçmaa ben mail korumalı çar aldm tüm bilgilerini degiştirdm güle oynaya kullanıyoum çarı 5 ay oldu 🤝 💃
H
hellboy1 ⭐ 17y
Alternatif Mail & Gizli yanit ve kişisel bilgilerini degiştirdikten sonra hacklenemez 😊
Q
qitarist ⭐ 19y
ya abi zaten hesap bilgilerine girince orda alternatif posta görünüyo bilmeyen arkadaşlar değişir de bilenler için yineleme olmuş xD
S
Strike OP ⭐ 17y
saçmaa ben mail korumalı çar aldm tüm bilgilerini degiştirdm güle oynaya kullanıyoum çarı 5 ay oldu 🤝 💃

Bunu Sen Biliyorsun Ben Biliyorum Ya Bilmeyen Arkadaşlar Nolcak ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: