arkadaşlar sürücümde herşeyi yapabiliyorum cd-dvd yazıp okuyabiliyorum fakat CALL OF DUTY4 2dvd olan oyunu okumuyor dvd ler sağlam ark.da denedim oldu bende niye olmuyor lütfen yardım+çözüm
şimdiden teşekkürler
DWD-Righter Okumuyor
· 16 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
dvd yazıp okuyabiliyor diyorsun. Ama Call Of Duty4 dvdsini okuyamıyor diyosun ayrıca onuda geçtim başka arkadaşta çalışıyor diyorsun. Biraz çelişkili değil mi (: yoksa ben mi anlamadım tam olarak
arkadaşlar sürücümde herşeyi yapabiliyorum cd-dvd yazıp okuyabiliyorum fakat CALL OF DUTY4 2dvd olan oyunu okumuyor dvd ler sağlam ark.da denedim oldu bende niye olmuyor lütfen yardım+çözüm
şimdiden teşekkürler
Hangi birisi doğru biz nerden bilelim. 🕵️ Daha açık anlat. Cidden acayip çelişkili. 😁
dvd yazıp okuyabiliyor diyorsun. Ama Call Of Duty4 dvdsini okuyamıyor diyosun ayrıca onuda geçtim başka arkadaşta çalışıyor diyorsun. Biraz çelişkili değil mi (: yoksa ben mi anlamadım tam olarak
vallahi aynen öyle bende bişey anlamadım garip bişey 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
Sen önce bi anla, sonra gel bize anlat bi çözüm buluruz ^^
yauv sorunu ben anlasam çözümü zaten az çok ayarlarım bende neden böyle olduğunu anlamadığım için size sordum 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
Sen sorununu anlamamışsın. o yüzden diyorum sen problemi anla bi. Yoksa biz birşey yapamayız^^
Game Designer
⭐ 19y
şimdiden teşekkürler
başka bir oyunu yüklemeye çalış onuda okumazsa o zaman okumaya yönelik bir arıza olabilir
bazen dvdlerde bu tür hatalar olabilir
bendede bazen okumuyor
ertesi gün deniyorum okuyor ^^
yinede bi baktırsan iyi olur bu tür arızaları bilgisayarcıya yada garantisi varsa garantiye ver
başka bi çözüm yolu bulamıyorum söylediklerine göre
yes.
vallahi 8seneden beri bilgisayar kullanıyorum bende ilk defa böyle bişey gördüm başka bir dvd açtım dosyaları gösteriyo ama bunda göstermiyo çok acayip bi durum :?
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Milyonda görülen birşey olsa da oyun CD'sinin üzerine bir bak " DVD-R " mu yoksa " DVD + R " mi yazıyor.
DVD+R ise okumama olasılığı olabilir.
Dediğim gibi milyonda bir :d
Milyonda görülen birşey olsa da oyun CD'sinin üzerine bir bak " DVD-R " mu yoksa " DVD + R " mi yazıyor.
DVD+R yazıyo yani şimdi milyonda bir ihtimal benimi buldu 😁
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
😄 . Sen kaderine küs dostum. 😄
Game Designer
⭐ 19y
:D . Sen kaderine küs dostum. :D
o ne oluyor yani + sı 😄
sole bilelim 😜
yes.
aynı olay başıma geldi silkroad ve bir kaç oyunu DVD kaydettim PC ye format attım tekrar yüklemek için okuyucuya koydum ama DVD dolu olduğu halde boş gösterdi...mecburen internetten tekrar indirdim...
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
:D . Sen kaderine küs dostum. :D
o ne oluyor yani + sı 😄
sole bilelim :P
Pek bi fark yok, sadece "-" daha yaygın olarak kullanılıyor. 😄
arkadaşlar yine oyun aldım Euro2008 +R olduğu için okumuyor yine sizlere tavsiyem dvd alırken bakın -R alın onlarda sorun yaşamıyorum 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap