Icerige atla
Extraloob

DWD-Righter Okumuyor

· 16 Yanıt · 2.6K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y
arkadaşlar sürücümde herşeyi yapabiliyorum cd-dvd yazıp okuyabiliyorum fakat CALL OF DUTY4 2dvd olan oyunu okumuyor dvd ler sağlam ark.da denedim oldu bende niye olmuyor lütfen yardım+çözüm
şimdiden teşekkürler
16 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
dvd yazıp okuyabiliyor diyorsun. Ama Call Of Duty4 dvdsini okuyamıyor diyosun ayrıca onuda geçtim başka arkadaşta çalışıyor diyorsun. Biraz çelişkili değil mi (: yoksa ben mi anlamadım tam olarak
Q
qker7 ⭐ 19y
arkadaşlar sürücümde herşeyi yapabiliyorum cd-dvd yazıp okuyabiliyorum fakat CALL OF DUTY4 2dvd olan oyunu okumuyor dvd ler sağlam ark.da denedim oldu bende niye olmuyor lütfen yardım+çözüm
şimdiden teşekkürler

Hangi birisi doğru biz nerden bilelim. 🕵️ Daha açık anlat. Cidden acayip çelişkili. 😁
J
Journalist OP ⭐ 19y
dvd yazıp okuyabiliyor diyorsun. Ama Call Of Duty4 dvdsini okuyamıyor diyosun ayrıca onuda geçtim başka arkadaşta çalışıyor diyorsun. Biraz çelişkili değil mi (: yoksa ben mi anlamadım tam olarak

vallahi aynen öyle bende bişey anlamadım garip bişey 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
Sen önce bi anla, sonra gel bize anlat bi çözüm buluruz ^^
J
Journalist OP ⭐ 19y
yauv sorunu ben anlasam çözümü zaten az çok ayarlarım bende neden böyle olduğunu anlamadığım için size sordum 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
Sen sorununu anlamamışsın. o yüzden diyorum sen problemi anla bi. Yoksa biz birşey yapamayız^^
Game Designer
şimdiden teşekkürler

başka bir oyunu yüklemeye çalış onuda okumazsa o zaman okumaya yönelik bir arıza olabilir
bazen dvdlerde bu tür hatalar olabilir
bendede bazen okumuyor
ertesi gün deniyorum okuyor ^^
yinede bi baktırsan iyi olur bu tür arızaları bilgisayarcıya yada garantisi varsa garantiye ver

başka bi çözüm yolu bulamıyorum söylediklerine göre
yes.
J
Journalist OP ⭐ 19y
vallahi 8seneden beri bilgisayar kullanıyorum bende ilk defa böyle bişey gördüm başka bir dvd açtım dosyaları gösteriyo ama bunda göstermiyo çok acayip bi durum :?
I
Milyonda görülen birşey olsa da oyun CD'sinin üzerine bir bak " DVD-R " mu yoksa " DVD + R " mi yazıyor.
DVD+R ise okumama olasılığı olabilir.

Dediğim gibi milyonda bir :d
J
Journalist OP ⭐ 19y
Milyonda görülen birşey olsa da oyun CD'sinin üzerine bir bak " DVD-R " mu yoksa " DVD + R " mi yazıyor.
DVD+R ise okumama olasılığı olabilir.

Dediğim gibi milyonda bir :d

DVD+R yazıyo yani şimdi milyonda bir ihtimal benimi buldu 😁
I
😄 . Sen kaderine küs dostum. 😄
Game Designer
:D . Sen kaderine küs dostum. :D

o ne oluyor yani + sı 😄
sole bilelim 😜
yes.
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
aynı olay başıma geldi silkroad ve bir kaç oyunu DVD kaydettim PC ye format attım tekrar yüklemek için okuyucuya koydum ama DVD dolu olduğu halde boş gösterdi...mecburen internetten tekrar indirdim...
I
:D . Sen kaderine küs dostum. :D

o ne oluyor yani + sı 😄
sole bilelim :P

Pek bi fark yok, sadece "-" daha yaygın olarak kullanılıyor. 😄
J
Journalist OP ⭐ 19y
arkadaşlar yine oyun aldım Euro2008 +R olduğu için okumuyor yine sizlere tavsiyem dvd alırken bakın -R alın onlarda sorun yaşamıyorum 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: