ASUS DRW - 1608P dvdim war. ama artk cd okumaz oldu . ya bos gosterio yada okumamazlik yapıo . arkadaslarima danistim room temizleyici cdler pek ise yaramaz dediler. ne yapmam gerekir illa servislik ßi olaymidir sizce ? yoksa servise gitmeden bi care bulunaßilrmi ?
Dvd'im Cd okumuyor !
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
B
BlackLighT
⭐ 19y
dvd sürücün ne kadar süredir kullanıyosun ❓
1 seneyi gecti.
B
BlackLighT
⭐ 19y
1 seneyi gecti.
çok cd çekiyorsan ömrünü tamamlamış olabilir ama servise gönder 😉
1 seneyi gecti.
çok cd çekiyorsan ömrünü tamamlamış olabilir ama servise gönder ;)
cd ile pek isim olmuo dvd cekiorm genelde. ama ßildiqim kadariyla 2 sininde lensleri farkli . cd kullanmiorm yani. ama kullanmaya cali$tiqim zmnda cali$maz gavur :evil: yokmudur bi cozumu ?
pek fazla ömürleri olmuyor açıp temizle ve öyle dene bir de medyaları takarken güzelce temizle.
bende 2yılda 2tane cd rw değiştirdim böyle ömürleri çabuk bitiyor ama acıp içini temzle olmassa servise gönder
denicem ilginize cok tskkrler.
Benimde cd-dvd leri okumuyor donanımım. Yeni aldım. 😉
everest diye ir program var. everest professional i bittorentten indir. Orada eğer error veriyorsa demkki software i hatalı. internetten sürücü ara o zaman düzelebilir. Eğer OK veriyorsa o zaman DVD sürücüsünün helvasından bende isterim 😄
Everest bir bilgisayar özellikleri gösterme programıdır. Şu anda piyasada olan en iyisidir. Dediğim gibi ondan bir bak sonra dğiştirip değiştirmeme kararı ver
Everest bir bilgisayar özellikleri gösterme programıdır. Şu anda piyasada olan en iyisidir. Dediğim gibi ondan bir bak sonra dğiştirip değiştirmeme kararı ver
Boşver benim Combo da DVD leri okumuyor 😄
Ya data kablolarında bi temassızlık vardır ya da donanımsal bi sorundan kaynaklanıyo olabilir.Data kablolarını kontrol et derim
ömrü dolmuştur bende 4/4 sürücü takma yeri doldu gerçi 3ü bozuk 2 yılda 3 tane bozuldu kendi kendine ömürleri çok kısa oluyo zaten fazlalık görünsün diye takıom onları 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap