Icerige atla
Extraloob

Dvd'im Cd okumuyor !

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
C
c4b4L OP ⭐ 19y
ASUS DRW - 1608P dvdim war. ama artk cd okumaz oldu . ya bos gosterio yada okumamazlik yapıo . arkadaslarima danistim room temizleyici cdler pek ise yaramaz dediler. ne yapmam gerekir illa servislik ßi olaymidir sizce ? yoksa servise gitmeden bi care bulunaßilrmi ?
13 Yanıt
B
BlackLighT ⭐ 19y
dvd sürücün ne kadar süredir kullanıyosun ❓
C
c4b4L OP ⭐ 19y

1 seneyi gecti.
B
BlackLighT ⭐ 19y

1 seneyi gecti.

çok cd çekiyorsan ömrünü tamamlamış olabilir ama servise gönder 😉
C
c4b4L OP ⭐ 19y

1 seneyi gecti.

çok cd çekiyorsan ömrünü tamamlamış olabilir ama servise gönder ;)

cd ile pek isim olmuo dvd cekiorm genelde. ama ßildiqim kadariyla 2 sininde lensleri farkli . cd kullanmiorm yani. ama kullanmaya cali$tiqim zmnda cali$maz gavur :evil: yokmudur bi cozumu ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
pek fazla ömürleri olmuyor açıp temizle ve öyle dene bir de medyaları takarken güzelce temizle.
E
Erroneous ⭐ 18y
bende 2yılda 2tane cd rw değiştirdim böyle ömürleri çabuk bitiyor ama acıp içini temzle olmassa servise gönder
C
c4b4L OP ⭐ 19y
denicem ilginize cok tskkrler.
A
ArayNia ⭐ 19y
Benimde cd-dvd leri okumuyor donanımım. Yeni aldım. 😉
D
drotalion ⭐ 19y
everest diye ir program var. everest professional i bittorentten indir. Orada eğer error veriyorsa demkki software i hatalı. internetten sürücü ara o zaman düzelebilir. Eğer OK veriyorsa o zaman DVD sürücüsünün helvasından bende isterim 😄

Everest bir bilgisayar özellikleri gösterme programıdır. Şu anda piyasada olan en iyisidir. Dediğim gibi ondan bir bak sonra dğiştirip değiştirmeme kararı ver
E
eMRe_048 ⭐ 19y
Boşver benim Combo da DVD leri okumuyor 😄
D
DaWixed ⭐ 19y
Ya data kablolarında bi temassızlık vardır ya da donanımsal bi sorundan kaynaklanıyo olabilir.Data kablolarını kontrol et derim
Q
Quincey ⭐ 18y
ömrü dolmuştur bende 4/4 sürücü takma yeri doldu gerçi 3ü bozuk 2 yılda 3 tane bozuldu kendi kendine ömürleri çok kısa oluyo zaten fazlalık görünsün diye takıom onları 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: