Icerige atla
Extraloob

Duyurucu üye

· 6 Yanıt · 1.2K görüntüleme
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
Özel günler,haftalar ve aylarda o konuyla ilgili duyuru yapacak bi üye grubu açılsa ve sadece bu işle ilgilense
Bkz : Atatürkün ölüm yıl dönümünde o günlerdeki videoları paylaşacak onunla detaylı araştırma yapacak veya Kurban bayramı duyurusu yapacak onla ilgili araştırma yapacak nasıl doğduğuyla ilgili felan sadece bi öneri beyenmeye bilirsiniz ama kandillerde mesela konu gecikiyo ve üyelerin tepkisi oluyo böyle bi üye olursa hem daha detaylı hemde zamanında yetişir konular
Ayrıca Kurucu üye olarak adayım 😊
6 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
Gerek yok böyle bişeye. Çünkü biz userlarımızında işin içinde olmasını istiyoruz.

bu yuzden dikkat ettiyseniz özel gunlerde globale çektiğimiz topicler genelde userlarımızın hazırladıkları oluyor..
U
Unforgiven ⭐ 17y
Gerek yok böyle bişeye. Çünkü biz userlarımızında işin içinde olmasını istiyoruz.

bu yuzden dikkat ettiyseniz özel gunlerde globale çektiğimiz topicler genelde userlarımızın hazırladıkları oluyor..

+1

konuyu ilk sen aç seninki global olur. 🍺
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y

+1

konuyu ilk sen aç seninki global olur. 🍺

benimki globalmi olsun diyorum 😆 sadece tepki olduğunu gördüm ve böyle bişeyi düşündüm Prada ' da çok güzel bir şekilde cevapladı artık bu konuda çalışmalar yapıcam 👍
A
arkadaşlar herkes rütbeli userden çok yönetici var buneya 😄 bırakda bazıları user olarak kalsın
O
arkadaşlar herkes rütbeli userden çok yönetici var buneya 😄 bırakda bazıları user olarak kalsın

160000 user var sitede 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: