arkadaşlar bana 40-43 lvl arası düşük lvl charı ölmice bir yere koyacağım yer arıyorum acaba haritada neresi olabilir resmini çekip kıoyabilirmisiniz yüksek charla düşük olanı kasıcamda a
teşekkürler..
Düşük Char İçin yer Lazım Sizce ?
· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Penonlarda kas,trace at yatmaz kolay kolay.
40-43 lvl arası yaratık lazım 36 lvl 40-43 anca kasar heralde...
penonlarda champion/giant çıkıp yatma olasılıgı var. sonarlarda o olasılıkda yok.. en yakın ihtimal isy çıkp yatmasıdır 😊
Sonar.. yaninda Isyutaru cikinca ölürsün anca ^^
arkadaşlar ben 40-43 lvl diyorum sizler 55+ lara gittiniz 40-45 arası vve charı ölmice bir yere koymam gerek ...
char lvl kac?
kasılan char 36 40-43 lvl lerde aksar heralde 5-6 lvl yetiyor ama charı ölmiyeceği bir yere koymam lazım item olmadığından kasıldığı için item alma gereksinimi yok o yüzden
O
Optimus Prime
⭐ 18y
kasılan char 36 40-43 lvl lerde aksar heralde 5-6 lvl yetiyor ama charı ölmiyeceği bir yere koymam lazım item olmadığından kasıldığı için item alma gereksinimi yok o yüzden
36 level çhara en iyi 49 level canavarlarda ex gelir.Muigilerde koyarsın bir yere orda durur çhar 👍
36 level çhara en iyi 49 level canavarlarda ex gelir.Muigilerde koyarsın bir yere orda durur çhar 👍
işte buydu teşekkürler...
O
Optimus Prime
⭐ 18y
işte buydu teşekkürler...
🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap