Icerige atla
Extraloob

Düşük Char İçin yer Lazım Sizce ?

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
arkadaşlar bana 40-43 lvl arası düşük lvl charı ölmice bir yere koyacağım yer arıyorum acaba haritada neresi olabilir resmini çekip kıoyabilirmisiniz yüksek charla düşük olanı kasıcamda a

teşekkürler..
11 Yanıt
O
Penonlarda kas,trace at yatmaz kolay kolay.
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
40-43 lvl arası yaratık lazım 36 lvl 40-43 anca kasar heralde...
The47
The47 ⭐ 18y
penonlarda champion/giant çıkıp yatma olasılıgı var. sonarlarda o olasılıkda yok.. en yakın ihtimal isy çıkp yatmasıdır 😊
Y
yeonyang ⭐ 19y
Sonar.. yaninda Isyutaru cikinca ölürsün anca ^^
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
arkadaşlar ben 40-43 lvl diyorum sizler 55+ lara gittiniz 40-45 arası vve charı ölmice bir yere koymam gerek ...
Y
yeonyang ⭐ 19y
char lvl kac?
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
kasılan char 36 40-43 lvl lerde aksar heralde 5-6 lvl yetiyor ama charı ölmiyeceği bir yere koymam lazım item olmadığından kasıldığı için item alma gereksinimi yok o yüzden
O
kasılan char 36 40-43 lvl lerde aksar heralde 5-6 lvl yetiyor ama charı ölmiyeceği bir yere koymam lazım item olmadığından kasıldığı için item alma gereksinimi yok o yüzden

36 level çhara en iyi 49 level canavarlarda ex gelir.Muigilerde koyarsın bir yere orda durur çhar 👍
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y

36 level çhara en iyi 49 level canavarlarda ex gelir.Muigilerde koyarsın bir yere orda durur çhar 👍

işte buydu teşekkürler...
O

işte buydu teşekkürler...

🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: