Icerige atla
Extraloob

durmadan aynı mesajı yazmak

· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme
L
LostWays OP ⭐ 19y
srodaki power lvl in filan reklam yapan adamlar durmadan aynı yazıyı çok hızlı şekilde bunun bi programı var (not= bu sitede mevcut) ama programsız nasıl yapılıyo guildden arkadaş bulmuş yapıyo sölemiyo deli olcam 3 tuşa basıyom diyo bilen varmı acaba
13 Yanıt
M
kandırmış seni o
E
Excrea ⭐ 19y
actool dur o programin ismi googlede bulabilirsin macro ya baglayip durmadan 24 saat her saniye yazabilirsin Wink
D
dR.NooB ⭐ 19y
Öncelikle başlığını kücült !
Ve ayrıca o arkadasın senı kandırıo extraokk Sro calısıoken war olan tuslarala o iş olmaz extraokk
Bu anca programla oluyor

Örn; Bnm de kullandıgım bır program ..;İsmi
Short Keys googldan yazıp ındırın ! ıstedın yazıyı yazıyorsun bir tuş secıosun o tuşa basınca yazdıgın o yazı gelıo popcorn oyunda konusma penceresıne tıklayıp o tusa basınca o yazı cıkıo Seri seri böyle oluo anca.. programla .....

Burdan daha guzelibe bakabılırsın extrabeer :?!!!

http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=53&t=15083
E
Excrea ⭐ 19y
dedigin programlarda guzel ama benm dedigim program profesyonel bir program yapilabilecek seyler sınırsız nerdeyse
cok hızlı sword shıeld den spear a gecisleri hep bu programla yapar dual weaponu iyi kullananlar
bir zamanlar knight onlinede bu sekilde kosp kurardik skill sorunu weren kosplarda

sınırsız bir kapasitesi olmasina ramen kullanimi biraz karisiktir ama onerim hala ayni

AC TOOL ama kullanmak icin arastirman lazm biraz

bu arada basligi kucultursen sewinirim Wink
L
LostWays OP ⭐ 19y
başlığı küçülteyim Razz unutmuşum
L
LostWays OP ⭐ 19y
nası küçültcem : D
L
LostWays OP ⭐ 19y
ha bi soru daha başlık büyük olunca noluyo ki ha büyük olmuş ha küçük
Tweety
Tweety ⭐ 19y

ha bi soru daha başlık büyük olunca noluyo ki ha büyük olmuş ha küçük

forumda bağırmak anlamına gelir ki biz bağıranları sevmeyiz Twisted Evil

ben küçültüyom bir daha olmasın Confused :?!!!
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
D
dR.NooB ⭐ 19y
pfffff Neutral Neutral Sen gönderdiğin mesaja bak sağ altda düzen war ona tıkla sora cıkan yerden başlığı tekrar yaz ' KÜÇÜK ' olarak....
D
dR.NooB ⭐ 19y
Gerek kalmadı küçültmeye Very Happy

Bu arada excrea ACTOOL u bılıorum bnde guzel macro programı cok guzel ama yazı yazdıgını bılmıodum sadece skıll basma ne kadar surede basma fln onları bılıom bıraz daha calısmalıyım galıba Embarassed Embarassed popcorn
R
RoyFokkerr ⭐ 19y
ya arkadaslar bence o programları kulanmamlıyız hatta silkroad a mail felan atmalıyız flood u önlemeleri icin (bizi takcaklarını sanmıyom ama nyse) eskiden bi kere yazardım satcagım seyi bi kac kisi fiyat felan sorardı simdi yazıyorum 2 saniye sonra yazı yukarı gidiyo kimse göremiyo valla ben ii küfür ediyom o programları kullanalara Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
D
dR.NooB ⭐ 19y

ya arkadaslar bence o programları kulanmamlıyız hatta silkroad a mail felan atmalıyız flood u önlemeleri icin (bizi takcaklarını sanmıyom ama nyse) eskiden bi kere yazardım satcagım seyi bi kac kisi fiyat felan sorardı simdi yazıyorum 2 saniye sonra yazı yukarı gidiyo kimse göremiyo valla ben ii küfür ediyom o programları kullanalara Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Parasızlık ıcınde surunen arkadaslar ıcın Guzel programlar Mr. Green extraokk extrabeer

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: