Arkadaşlar charımla hotandan dw ye ışınlanmıştım. ama ışınlanmadı now loading ekranında kaldı bende oyundan görevyöneticisinden çıktım. Şimdi charıma seçip start a bastığımda DC yiyorum. Modem - Pc resle alakası yok hepsini yaptım. Joymax a bug report ile elimden geldiğince bir mesaj gönderdim ingilizce olarak. Neler yazmam gerektiğini bilmiyorum baiına gelmiş birileri veya çözümü bilen birileri yardım ederlerse çok sevinirim. Charda pre var, zamanının gitmesi dahada bi üzüyüor 🙄
Hertürlü yardımlarınızı bekliyorum..
Ps. Yerinin nresi uygun olacağını karar veremedim gerekirse taşına bilir.
Bug Aynı Id de 2 charda aynı bugda :S
· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Benim duyduğum bir yöntem var bu konuda ancak chinese ve light açmış charlarda işe yarıyor. Charı açtığımız anda Lighting'deki 32'de açılan ışınlanmayı kullanmayı deniyoruz. Bu yöntem ile birkaç kez bugdan char çıktığını duydum. Eğer sende de varsa bu, bir denemeni öneriririm. Ayrıca geçmiş olsun diyorum.
karakterine clientles bir program ile gir torque öneririm başka bi karakter ile belirli sağlam bir kordinata yönlendirirsen problem kalmaz ben böyle çözmüştüm...
chara giremiyorum charı seçtikten sonra Select deyince Dc veriyor
gerçekten yardıma ihtiyacım var prenin süreside gidiyor 😞
Dear Sir/Madam
I was teleporting from Hotan to Dowhang, but it was failed, the screen was frozen. And I must quit.
so whenever I connect, I get disconnected
I believe there is a bug in the game
Could you please fix my problem AS SOON AS POSSIBLE because I have just bought a premium ticket
and I can''t wait to use it.
Many thanks for your assistance.
Respectfully
Im on Gaia, my char named Jordan_ ty.
Bu mesajı gönderiyorum yanlışlıklarım varsa düzeltirseniz sevinirim
I was teleporting from Hotan to Dowhang, but it was failed, the screen was frozen. And I must quit.
Could you please fix my problem AS SOON AS POSSIBLE because I have just bought a premium ticket
Respectfully
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Arkadaşım, biraz önce serverda birisi global attı. Aynı senin sorununa sahipmiş. Teleport olurken yüklenmemiş ekran, oda kapatmış. Tekrar girmeye çalışınca direk dc alıyormuş. Sanırım genel bir sorun bu, yarınki güncelleme esnasında düzeleceğini düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun.
C
chipshajen
⭐ 17y
dostum aynen benim charda ağaçın içine girdi kaldı bugda :S yarını bekliyorum cıkıcak inşallah .
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
dostum aynen benim charda ağaçın içine girdi kaldı bugda :S yarını bekliyorum cıkıcak inşallah .
salı günleri problem çözülmüyo emin ol..Benim ezük 98 bowcum pluslu ticketli pet li devil li 2 hafta FW de bugda kaldı.Bu mesaj dogru bende ilk anda böle bir bug report yapmıştım..
Ve bunun gibi bir çok daha mesaj atmıştım hepsine karşılık geldi kanka olduyduk 2 hafta joymaxla ...Ama emin olun 1 hafta 2 hafta 1 ayda illaki bug düzelir.
Dear Sir/Madam
Respectfully
_
_SilverLine_2
⭐ 17y
G.olsun benim charım bugta kalmıştı salı günü açıldı ama bilemem
g.olsun inş açılır
salı günü açılırsa 1 gün boşa gitçek pre ama düzelsin yeter..
I
iLostMyLife
⭐ 17y
Geçmiş olsun ;(
teşekkürler herkese salıyı beklicez ilk etapta..
I
infusserabLe
⭐ 18y
g.olsun inş açılır
yok artık :S:S yan charıma girmiştim öylesine hotandan dw giderken oda takıldı :S:S
Başka Bir Pc De Denesen? Belki Olabilir 🙄
g.olsun inş açılır
g.olsun inş açılır
The Damn Baby =D
A
artvinlecocuk
⭐ 17y
g.olsun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap