Icerige atla
Extraloob

<<<Dünyayı Tehdit Eden Kene Kimin İşi>>>

· 41 Yanıt · 3.9K görüntüleme
!
!!!AEK!!! OP ⭐ 18y
Bence bu keneyi bizim ülkaya özellikle yabancı ülkelerde özel yapılmış bir virüs makinası olarak tahmin ediyorum
41 Yanıt
F
uçak ile türkiyenin 33 vilayetine atılmış Keneye benzediği için Kene denilen ancak biyolojik özelliklerinin kene ile alakasının bile olmadığı ölümcül virüs yüklenmiş hızlı üreyebilen ölüm makinası.
!
!!!AEK!!! OP ⭐ 18y
uçak ile türkiyenin 33 vilayetine atılmış Keneye benzediği için Kene denilen ancak biyolojik özelliklerinin kene ile alakasının bile olmadığı ölümcül virüs yüklenmiş hızlı üreyebilen ölüm makinası.

Katlıyorum
X
XianHun ⭐ 18y
kenede aslında virus yoktur

bunlar hayvanlarında kanını emio ve bazı hayvanlar bu virusu taşio ama bize bulaşmio tabi kene bu hayvandan kan cekince
kene virusu alio artık kimi ısırırsa zaten ölürken bile yumurta birakio bunlar
T
TitusPullo ⭐ 19y
Tıp hakkında pek bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyeceğim. Sözü uzmanlara bırakıyorum.
X
XianHun ⭐ 18y
Biyolojik savaş başka bişey değil. Büyük ihtimalde Amerika'nın işi ☕

doğru sölüyon şuana kadar bek fazla kişi ölmedi bunlar Türk'ün DNA sini alıp incelemeye başlamişlar 😊
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
konuya tıklamama gerek yoktu aslında ama tıklayayım dedim içimden topiğe girerken şöyle birşey geçti kesin abd'nin işi demişlerdir diye nerden biliyorsunuz abd nin işi oldugunu?

TAHMİN 😜 😜
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
T
TitusPullo ⭐ 19y
Daha çok eksikleri var herkezin. ABD diyip geçmemek gerek. ABD'i el altında tutan kim?. ABD dünyanın en güçlü ülkesi mi? Bu soruların cevaplarını düşünün.ABD diye bir topic açsam amerika hakkında tüm düşündüklerimi dile getirsem sayfaları bulur. Tartışma uzaaar gider.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Bana Göre
M
Midbroke ⭐ 18y
Bence bu keneyi bizim ülkaya özellikle yabancı ülkelerde özel yapılmış bir virüs makinası olarak tahmin ediyorum

hee kesin öyledir 😆
J
Biyolojik savaş başka bişey değil. Büyük ihtimalde Amerika'nın işi ☕

Biyolojik savaş böylemi olur. 😁
J
Keneden dolayı ülkemizde en fazla 40 kişi öldü.Hepside çok değerli insanlar ama savaşta 40 kişinin ölmesi savaşın kaderini deiştirmez.Onu söylüyorum ben yanlış anlama amacım ukalalık değil 😉
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
bncede amerikanın ısı olabılır eskıden hıc bole bıse yoqtu bı anda nasıl ortaya cıktı anlamıs deilim nedir bu yaa
B
BlackLighT ⭐ 19y
bence amerikan işi değil cünkü geçende yunanistanda bi kişi keneden öldü...
buda kuş giribi gibi bişe öncedende sars vardı geçer buda inş ☕
S
Daha çok eksikleri var herkezin. ABD diyip geçmemek gerek. ABD'i el altında tutan kim?. ABD dünyanın en güçlü ülkesi mi? Bu soruların cevaplarını düşünün.ABD diye bir topic açsam amerika hakkında tüm düşündüklerimi dile getirsem sayfaları bulur. Tartışma uzaaar gider.

👍
!
!!!AEK!!! OP ⭐ 18y
Bu bir biyolojik silahtır
M
Midbroke ⭐ 18y
öyle tabikide ben önceden köpeğimin kulağındaki keneleri elimle ayıklıyodum neden şimdi Türkiye ' de virüslü? Üstelik öbür 1500 türü virüssüzken ? bu arada bana abd yi savunmayın heriflerin ne b.k olduğu açık dediğim gibi sadece olasılık verdim.Çünkü türlü türlü pis işleri yapan bunu haydi haydi rahat yapar.

abd yi savunacak bir kişilik yok karsında !
T
Tarantella ⭐ 19y
komplo teorilerinde her zaman az da olsa dogruluk payı vardır... ☕
C
ChrsNYC ⭐ 18y
kuş gribinden sonra çıktı dikkat ederseniz o kadar tavuk kuş itilaf edilince tabiki artacak kene komplo senaryoları kurmaya gerek yok
S
SymbioN ⭐ 19y
bence amerikan işi değil cünkü geçende yunanistanda bi kişi keneden öldü...
buda kuş giribi gibi bişe öncedende sars vardı geçer buda inş ☕

Bi hatırlatma yapayım Yunanistan'da kene yüzünden ölen insan da bir Türk idi. Hatta haberlere çıktı bu böcekler sadece türklere mi saldırıyor diye garip bi olay git o kadar milyon yunanlının arasından türk e

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: