Icerige atla
Extraloob

Dünyayı Sarsan UFO Görüntüleri

· 22 Yanıt · 2.6K görüntüleme
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
📎 fft17_mf121468.Jpe

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, bu görüntüler istanbul'da çekildi. Gece bekçiliği yapan Yalçın Yaman, 2,5 saati bulunda uzunluktaki görüntüleri çeken kişi... Yaman'ın görüntüleri, büyük ses getirdi. Şimdi dünyanın önde gelen UFO uzmanları, İstanbul'da Mayıs-Haziran ayları arasında çekilen 'UFO' görüntülerini tartışmak üzere toplanıyor.
İstanbul'daki Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından incelenen görüntüler şimdi İngiliz ve Amerikalı UFO uzmanları tarafından inceleniyor.
İngiliz UFO Data Magazine dergisi yetkililerinden Russel Callaghan, Sirius merkezi tarafından ellerine ulaştırılan görüntüler hakkında, 'Görüntüler kesinlikle gerçek' diye konuştu.

Görüntülerin sahibi Yaman ise o andaki heyecanını şöyle anlatıyır: 'Onları çeşitli kereler kameraya aldık. Gördüğüm şeylerden dolayı çok heyecanlıyım ve dünyanın UFO'ların varolduğundan haberdar olmasını istiyorum' diye konuştu.

25 Ekim'de İngiltere'de düzenlenecek olan UFO Data Magazine'nin yıllık toplantısında ana gündem maddesi olacak olan görüntüleri inceleyen Sirius uzman Hakan Akdoğan da, 'Filme alınan nesneler kesinlikle inşa edilmiş yapılar, üzerlerinde herhangi bir oynama yapılmış bilgisayar görüntüleri ya da başka birşey deil. Artık dünya hükümetlerinin UFO'lar hakkındaki gerçekleri açıklamasının vakti geldi' dedi.

📎 fft16_mf121481.Jpe
Dosyalar (2)
22 Yanıt
A
addIcFb ⭐ 19y
Hep Aynı Şeyler 🙄
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
Gerçek bence , herhangi fake bir haber milliyet.com.tr'de çıkmazd..
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
milliyet'de ne siyasi fake'ler cıkıyor bence okuduğun gazeteyi değiştir hayır gelmez ondan...
Windy
Windy ⭐ 19y
ufo diye birşeyin olduğuna inanıyormusun :?
S
Streetwise ⭐ 19y
Ben gördüm bir tane,Gora filminde gerçekti 😱
I
iwontcry4u ⭐ 19y
way be dünya sarsıldı ben sarsılmadım 😄

Ben bunlara inanıorm inş. wardır 😄
O
bencede gerçek
I
iCe_diVe ⭐ 19y
koskoca kainatta yanLız değiLiz..
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
koskoca kainatta yanLız değiLiz..

👍 👍 Yeaa..Mars'da şahin k'ya benzeyen yaratığa ne laf var ^^
N
milliyet.com.tr genelde toplumun ılgısını cekmek ıcın feyk haberler verdıgınden kımsenın ınanası gelmıyor..
ancak koskoca kahınatta ınsan ırkı olarak tek basımıza olmadıgımıza emınım her ne kadar kanıtlanmamıs olsa da..
B
bahrey ⭐ 19y
başlığı okudumda.. hiç sarsılmadım 😄
T
Tarantella ⭐ 19y
ufo diye birşeyin olduğuna inanıyormusun :?

tabi ki..inanmamak çok güç ve saçma geliyor bana mesela 😊
kayseri de ufo'lara taşla saldıranlar arasında amcam da var ^^
P
Presence ⭐ 19y
hihihihi bu bana kütahya porseleni hatırlattı 😄
T
Tengrİ ⭐ 19y
Sonunun neresi oldugunu hatta sonu olup olmadığını bile düşünemediğimiz uzayda tek akıllı ırk oldugumuzu düşünmek bence asıl saçmalık..
Düşünsenize uzay dediğimiz boşlukta futbol sahasının ortasındaki karınca kadar bile yer kaplamıyoruz koca dünya olarak... yani yanlız olduğumuzu düşünmek hem bencillik hemde saçmalık olur..
R
Rhea ⭐ 19y
Gerçek bence , herhangi fake bir haber milliyet.com.tr'de çıkmazd..

gerçek yazan gazete mi var
A
anıl__ ⭐ 18y
Ufolar Var bence bnm dedem askerde görmüş
P
Konu sarsıntı olayı değil de artık koca evrende bi bizim olmadığımızı anlamamız gerek. Hiç yokken ortaya atılmış uzaylı filmleri , Area 51 , UFO görüntüleri yok. ABD'nin yaptığı insanları buna alıştırmak. Ben kesinlikle varlıklarına inanıyorum şahsen. Ama neye benzerler , korkmak gerekirmi bilemem :S
C
carwen ⭐ 18y
Sonunun neresi oldugunu hatta sonu olup olmadığını bile düşünemediğimiz uzayda tek akıllı ırk oldugumuzu düşünmek bence asıl saçmalık..
Düşünsenize uzay dediğimiz boşlukta futbol sahasının ortasındaki karınca kadar bile yer kaplamıyoruz koca dünya olarak... yani yanlız olduğumuzu düşünmek hem bencillik hemde saçmalık olur..

+1907 🍺 🍺
M
Macro ⭐ 19y
Bu da bir şey mi. bekleyin ben upload ediyim elimdeki fotoları. Hepsini KGB arşivinden kaçırdım 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: