Icerige atla
Extraloob

Dünya Nüfusu 100 Kişi Olsaydı...

· 26 Yanıt · 2.4K görüntüleme
E
EFendi OP ⭐ 19y
Tüm oranlar koruyarak dünyanın nüfusunu 100 kişilik bir köye düşürseydik şöyle şiir gibi bir tablo
ortaya çıkacaktı:
-Köyde 52 si kadın 48 i erkek olmak üzere,57 Asyalı ,21 Avrupalı;14 Kuzey ve Güney Amerikalı ve 8
Afrikalı yaşayacaktı.
-30 u beyaz ırktan 70’i beyaz ırkın dışındakiler olacaktı.
-89’u heteroseksüel,11’i homoseksüel olacaktı.
-6’sı tüm dünyanın zenginliklerinin yüzde 59’una sahip olacaktı.Ve 6 kişinin tümü de ABD’de
yaşıyor olacaktı.
-80’i normal standartların çok altındaki evlerde yaşayacaklardı.
-70’i okuma yazması olmayacaktı.
-50’si kötü beslenecekti.
-Biri üniversite mezunu olacaktı.
-Sadece biri bilgisayar sahibi olacaktı.
-70’i 21 yaşının altında olacaktı.
26 Yanıt
M
mai_mai ⭐ 19y

-70’i okuma yazması olmayacaktı.

Bu doğru mu yahu , değildir yav mümkünatı yok Question popcorn
E
EFendi OP ⭐ 19y
hacım uzakLarda arama doğuya baksan görüceksin zaten extraokk
D
Dampyre ⭐ 19y
vayy be Shocked Rolling Eyes
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
birşeyi eklemeyi unutmuşlar oraya PH'a tek sahip olan erkek extra Twisted Evil Mr. Green
M
mai_mai ⭐ 19y
Vay be çok korkunç bir oran ama dünyanın tüm gelirinin %60 şını sadece % 6 lık bir kesimin yemesinden daha korkunç değil , dedikleri gibi Dünya mükemmel ama insan değil Neutral
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
ya nüfüs artışını sağlamak için katkıda bulunurdum Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
mai_mai ⭐ 19y
Hacı bu PH muhabbeti ne , ben buralarda yokken döndü herhalde fransız kaldım konuya popcorn
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

Hacı bu PH muhabbeti ne , ben buralarda yokken döndü herhalde fransız kaldım konuya popcorn

yaşın tutmuyo devam Arrow Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
mai_mai ⭐ 19y
wışşş abarowwww obaraks , efendi nin konu olmasa çok pis dalardım , forum çıkışı trafoya gel orada halledeceğiz işi , bana ha yaş tutmuyo ha mai ye hakaretlerin en ağırı , ben ki bu tür konuların 23 ciltlik ansiklopedisini anne karnında yazmış adamım bana ha Twisted Evil
D
Dampyre ⭐ 19y

wışşş abarowwww obaraks , efendi nin konu olmasa çok pis dalardım , forum çıkışı trafoya gel orada halledeceğiz işi , bana ha yaş tutmuyo ha mai ye hakaretlerin en ağırı , ben ki bu tür konuların 23 ciltlik ansiklopedisini anne karnında yazmış adamım bana ha Twisted Evil

muahahahah Mr. Green Mr. Green
Paris Hilton
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

şaka şaka he yanlış anlama ama güzel yazmışsın komedi k Mr. Green Mr. Green Mr. Green optummm
E
EFendi OP ⭐ 19y
uaha eyv extarının ütopyası Paris Hilton işte ya .... kahvekeyfi

sen hikayene dna yı ekLe şööööyyLeee güzeL bir roL veR ödeşiriniz Laughing
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

uaha eyv extarının ütopyası Parsi Hilton işte ya .... kahvekeyfi

sen hikayene dna yı ekLe şööööyyLeee güzeL bir roL veR ödeşiriniz Laughing

hemen rol isteğimi söliyim yatakta çekilecek bir rol isteiği olabilir(Anladınız Siz Onu) Mr. Green Mr. Green Mr. Green
O
OreNeN ⭐ 19y
Bence 9 ay sonra baya bir farklı olurdu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Bence 9 ay sonra baya bir farklı olurdu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

unutma türkler yok pek fark olmaz... Twisted Evil
M
mai_mai ⭐ 19y
Paris Hilton haaaaaaaaa popcorn anladım

şaka şaka he yanlış anlama ama güzel yazmışsın komedi koptummm

Sen benim ne zaman ciddi olduğumu ya da yanlış anladığımı gördün . Yok artık daha fazla adam katamam hikayeye 20 kişi oldu şimdiden iyi hatırlattınız bu akşam biraz daha yazayım , üleynn şu ülkede animeci adamlar olacak ben yazacağım seneryayo onlar çizecekler ahh ah , şu Dünya daki tek hayalim . Allah izin verirse alacağım 5 6 yıl sonra japon vatandaşlığını ya da sürekli oturma iznini Rolling Eyes neyse konudan saptık , özür .
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Paris Hilton haaaaaaaaa popcorn anladım

şaka şaka he yanlış anlama ama güzel yazmışsın komedi koptummm

Sen benim ne zaman ciddi olduğumu ya da yanlış anladığımı gördün . Yok artık daha fazla adam katamam hikayeye 20 kişi oldu şimdiden iyi hatırlattınız bu akşam biraz daha yazayım , üleynn şu ülkede animeci adamlar olacak ben yazacağım seneryayo onlar çizecekler ahh ah , şu Dünya daki tek hayalim . Allah izin verirse alacağım 5 6 yıl sonra japon vatandaşlığını ya da sürekli oturma iznini Rolling Eyes neyse konudan saptık , özür .

bi Anime şirketi kur Twisted Evil etrafı temizlerim ben orda Twisted Evil
M
mai_mai ⭐ 19y

Sen gül bakalım anime sitemiz yakında hayata geçiyor 10 yıla kalmaz Ortadoğu ve balkanların bir numarasıyız , bir de kendime ateşli bir japon kızı buldum mu Mr. Green daha ne isterim ki Allah tan .
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Sen gül bakalım anime sitemiz yakında hayata geçiyor 10 yıla kalmaz Ortadoğu ve balkanların bir numarasıyız , bir de kendime ateşli bir japon kızı buldum mu Mr. Green daha ne isterim ki Allah tan .

ben dalga amaçlı değil ciddi demiştim Twisted Evil Hayırlısı neyse o olsun Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: