arkadaslar dunku gelen updateden sonra 3 charımın 3undede denedım sılk var ama yetersız dıyor bunun cozumu nedır bılgı verırsenız sevınırım hemde cok acıl :!!&%&!
dunku updateden berı charda sılk var alım yapamıyorum
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
yanda silk mall yazıyor ona tıkla F10 basınca premium silk ekranında açılıyor 😊
yanda silk mall yazıyor ona tıkla F10 basınca premium silk ekranında açılıyor :)
sorun o deggıl sılkle satılan esyaların penceresı acılıyor lakın ımmortal al dıyorum charda sılk var ama yetersız sılk dıyor alım yapamıyorum yardım lutfen pray:
upup yardım plz cıldırmak uzereyım
EXTRALOOB help me plz
Sol alt köşedeki silk iteme tıkla 😉
Sol alt köşedeki silk iteme tıkla ;)
allah razı olsun agabey 😜 dunden berı cıldıracaktım ımdadıma sen yetıstın dırek senı admın yapıyorum 😁 🍺 nese: neutral1
allah razı olsun agabey 😜 dunden berı cıldıracaktım ımdadıma sen yetıstın dırek senı admın yapıyorum 😁 🍺 nese: neutral1
şimdi gördüm mesajı zati çözümünü öğretmişler sana hemen kuzum artık 2 türlü alışveriş imkanımız var silk ve premium silk buna dikkat edelim pls 😘
şimdi gördüm mesajı zati çözümünü öğretmişler sana hemen kuzum artık 2 türlü alışveriş imkanımız var silk ve premium silk buna dikkat edelim pls 😘
http://www.extraloob.com farkımız tarzımıs ılklerın sıtesımı ne 😜 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
TC Altus Gaming / Minigames / Spleef / Boss / Alım Var / TS3 Minecraft|AkıllıOyuncuCraft|Faction Server| Rütbe|Kolay Kasılma| Alım Var| arkadaşlar bakın lütfen benim charda birşey var anlamadım eski sbot üyeliğim var ama uzatma yapamıyorum acil yardım!!! PREMİUM VAR CHARDA BU BOTLA BAN ALIRMIYM?? (iBot)