Icerige atla
Extraloob

dunku updateden berı charda sılk var alım yapamıyorum

· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
arkadaslar dunku gelen updateden sonra 3 charımın 3undede denedım sılk var ama yetersız dıyor bunun cozumu nedır bılgı verırsenız sevınırım hemde cok acıl :!!&%&!
9 Yanıt
K
korc4n ⭐ 16y
yanda silk mall yazıyor ona tıkla F10 basınca premium silk ekranında açılıyor 😊
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
yanda silk mall yazıyor ona tıkla F10 basınca premium silk ekranında açılıyor :)

sorun o deggıl sılkle satılan esyaların penceresı acılıyor lakın ımmortal al dıyorum charda sılk var ama yetersız sılk dıyor alım yapamıyorum yardım lutfen pray:
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
upup yardım plz cıldırmak uzereyım
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
EXTRALOOB help me plz
I
Inception ⭐ 18y
Sol alt köşedeki silk iteme tıkla 😉
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Sol alt köşedeki silk iteme tıkla ;)

allah razı olsun agabey 😜 dunden berı cıldıracaktım ımdadıma sen yetıstın dırek senı admın yapıyorum 😁 🍺 nese: neutral1
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

allah razı olsun agabey 😜 dunden berı cıldıracaktım ımdadıma sen yetıstın dırek senı admın yapıyorum 😁 🍺 nese: neutral1

şimdi gördüm mesajı zati çözümünü öğretmişler sana hemen kuzum artık 2 türlü alışveriş imkanımız var silk ve premium silk buna dikkat edelim pls 😘
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

şimdi gördüm mesajı zati çözümünü öğretmişler sana hemen kuzum artık 2 türlü alışveriş imkanımız var silk ve premium silk buna dikkat edelim pls 😘

http://www.extraloob.com farkımız tarzımıs ılklerın sıtesımı ne 😜 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: