Yaşadığınız sizi dumur eden, "oha bu ne lan!" dedirten olaylar..
Arkadaşımın yüzyılın filmi Battal Gazi'hi Bakkal Gazi olarak bilmesi 😄 😕
Dumur Anlarınız
· 18 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
will smith in ismini vil simit diye telaffuz etmek gerekirken arkadaşımın bunu vill şimit olarak değiştirmesi
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Gerekli insanların hayatımdan çıkıp gereksizlerin girmesi ..
W
Winterspring
⭐ 18y
WoW'da botty bay'da fishing eventte balık tutarken salak bir death knight'în sudan gelip(suda yürüyebilirler) beni oracıkta indirmesi bir yandan sinirliyorum bir yandan da oha bu ne layn bende mi dk açsam diyorum 😄
ingilizce Öğretmenimin Messageyi MESEYİÇ diye okuyuşu 😄
bilgi işlemci olduğum için çalıştığım firmalarda ki üst düzey bilgi işlemcilerin database'e = deytabeyz demesi beni dumur ederdi 😄 😜
T
TitusPullo
⭐ 19y
Oddü Mezunu Olan Kuzenimin Vistaya Vizita demesi... xP
Oddü Mezunu Olan Kuzenimin Vistaya Vizita demesi... xP
😁
Muhabbet ederken verdi cümlesinde abim arabayı verdi gibisinden cümle kurup da arkadaşımın he iyi mi güzel mi verdi demesi..
bi internet kafeci abimizin adsli ağdiesel diye yazması
Başka yok mu ? 😄 Stratchi önceden ştreç diye telafuz etmem :d
Arkadaş electro çalarkan başka bir arkadaşın neyle çalınıo bu penye ile mi demesi beni o an dünyaya 2. uydu olacak kadar kopmamı sağlamıştı 😄
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Ev telefonumu arayıp, evdemisin diye soran arkadaşlarım...
O
Old School
⭐ 19y
Ev telefonumu arayıp, evdemisin diye soran arkadaşlarım...
😆
Hacettepe tıp mezunu olmuş, prof. doktor olmuş babamın bilgisayar namına bilgisinin powerponitten ibaret olması ve bana bilgisayar konusunda kafa tutması 😈 😁 😈
Fen dersinde konu anlatan hocamın sismograf aletine "sigsograf" (Anlamayan arkadaşlar telaffuza dikkat ! :)) demesi dumur etti 😄
N
NephilimAngel
⭐ 19y
benim rock dinlememe laf edip günlerce sagopa kajmer sevmem için uğraşan arkadasımın rockcı kız arkadası olunca1 günde rock müzik sever bi insan olması beni dumur etti
benim rock dinlememe laf edip günlerce sagopa kajmer sevmem için uğraşan arkadasımın rockcı kız arkadası olunca1 günde rock müzik sever bi insan olması beni dumur etti
Puahahahaha 😁 😁 😁 🎅 🎅 Yerlere yattım xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap