Icerige atla
Extraloob

Drift Yapan Türk Kızımız Ayşe !

· 12 Yanıt · 4.0K görüntüleme
Swindler
Swindler OP ⭐ 14y
[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
12 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Şahinden kaybediyor.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
arabayı görünce oynatmadım videoyu.
Swindler
Swindler OP ⭐ 14y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şahinden kaybediyor.

Bence Gayet Güzel 🤔
C
Üff bu nedir ya kadın dediğin nadir yaratıktır be kardeşim, gidersin yarışlara katılırsın falan bu işi yaparsın anlarım-ki bunu meslek edinmiş ablalarımız var- da bu-bu ne bu ? Mekan bir defa pert. Şahine zaten lafım bile yok. Bir kadın için yakışmayacak şeyler bunlar.
-bence.-
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üff bu nedir ya kadın dediğin nadir yaratıktır be kardeşim, gidersin yarışlara katılırsın falan bu işi yaparsın anlarım-ki bunu meslek edinmiş ablalarımız var- da bu-bu ne bu ? Mekan bir defa pert. Şahine zaten lafım bile yok. Bir kadın için yakışmayacak şeyler bunlar.
-bence.-

Kesinlikle..
Swindler
Swindler OP ⭐ 14y
-bence.-

Senin Yazını Okuduktan Sonra Mantıklı Geldi.. Katılıyorum 👍

- Öyle sıkıntıdan paylaştım zaten summer7:
R
RoqA ⭐ 17y
-bence.-

bakınız Reina Tahincioğlu
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Kızın adı Ayşe ne olmasını bekliyorsun. 😜 Hadi bi Ece olsa tamam kendini düşürmüş derim ama Ayşe yani kızdan da fazla bir şey beklememek lazım. 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kızın adı Ayşe ne olmasını bekliyorsun. 😜 Hadi bi Ece olsa tamam kendini düşürmüş derim ama Ayşe yani kızdan da fazla bir şey beklememek lazım. 😁

Sana bi Ayşe'ler Fatma'lar göstersem dudağın uçuklar bir de Ece'ler Selin'ler göstersem korkarsın. Kasaya öyle güzel öyle şirin kızlar geliyo isim soruyorum adı Fatma, Ayşe, Kezban, Şerife ( kızın adına ben acıyorm lan inanasım gelmiyor) bu güzelliğe bu alıma bu isim yakışıyormu diyorum içimden. Öte yandan çirkin kilolu kezban tipli bi kız geliyo adı Ece, Selen ( selene bak sen diyorum içimden) makara:

M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi

Sana bi Ayşe'ler Fatma'lar göstersem dudağın uçuklar bir de Ece'ler Selin'ler göstersem korkarsın. Kasaya öyle güzel öyle şirin kızlar geliyo isim soruyorum adı Fatma, Ayşe, Kezban, Şerife ( kızın adına ben acıyorm lan inanasım gelmiyor) bu güzelliğe bu alıma bu isim yakışıyormu diyorum içimden. Öte yandan çirkin kilolu kezban tipli bi kız geliyo adı Ece, Selen ( selene bak sen diyorum içimden) makara:

+1925 +1925 Çok katıldım ve güldüm buna kuzen nese:
T
Tauriel ⭐ 15y
Şahinden kaybediyor.

😘
Haklısın bizim ülkedeki bu şahin merakı hiç iyi yerlere gitmiyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: