- Resim Silinmiş.
Bu üstteki resimdeki gibi bir yazı yazdırmak istiyorum ancak hala ne yazdıracağımı bulamadım.Ne yazabilirim önerileri bekliyorum. ☕
Dövme yaptırmayı düşünüyorum ...
· 42 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
42 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Bende koluma extraloob yazdırmayı düşünüyordum ama olmadı yaz bitti nerdeyse seneye inş.
Bende koluma extraloob yazdırmayı düşünüyordum ama olmadı yaz bitti nerdeyse seneye inş.
Yaz bitti demeyin ya 😄 bunalıma giriyorum var daha.Koluna eger begendigin bir ismin varsa veya arkadaslarının sna dedigi bir lakap onu yazdır.18 bastıgım gün yapıcam bunu.Yazı tipi güzel am daha çok el yazısı türü daha iyi olur.
SakuraKenji yazdırsana ^^ hacım
[ek #12654]
dayı bence yapmayın 3 aylara girdik günah yani 3 aylarda abdest siz gezmek istemezsimiz dimi 👍
biraz hevesinizi kırdım ama k.bakmayın bu dünyanın diğer tarafıda var dimi 👍
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
hazma sen sırtına koskocaman LOL yazdır süppo olur
O tam ortaya d mi ? hacım düşünüyom zaten sırtıma LOL yazdırıp sana gösterecem sırtımı 😁 😁
[ek #12654]
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
O tam ortaya d mi ? hacım düşünüyom zaten sırtıma LOL yazdırıp sana gösterecem sırtımı 😁 😁
Bak baştan söylüyüm elimden kaza çıkarsa karışmam.
ya sakurakenjı gecen benım açtığım topıcte birisiyle tartıştın imza meslerimi neymış ne oldu o olaya????
dayı bence yapmayın 3 aylara girdik günah yani 3 aylarda abdest siz gezmek istemezsimiz dimi 👍
bence dövme abdesti bozmaz.Dövme yapılan yere su girmez diyorlar ama dövme olan yer terliyor su girmeyen yerden su nasıl çıkıyor ☕
bence dövme abdesti bozmaz.Dövme yapılan yere su girmez diyorlar ama dövme olan yer terliyor su girmeyen yerden su nasıl çıkıyor ☕
valla bilmiyorum yorum yapamam okuduğum bütün din kitaplarında bu yazıyor k.bakma yorum yapamam
kitabımızda dövme haramdır diye birşey yok bildiğim kadarıyLa başka kitapLar beni bağLamaz ☕
ama sende hakLısın sakat bir olay senelerce abdestsiz gezme korkusu adamı yer bitirir bu sadece benim görüşüm su çıkan yere nasıL su girmezde orası ısLanmaz yani ..
ama sende hakLısın sakat bir olay senelerce abdestsiz gezme korkusu adamı yer bitirir bu sadece benim görüşüm su çıkan yere nasıL su girmezde orası ısLanmaz yani ..
kitabımızda dövme haramdır diye birşey yok bildiğim kadarıyLa başka kitapLar beni bağLamaz ☕
O zamanlarda dövme varmıymış? Peygamber zamanında yaşamış birinin dövme yaptırıp da bakın ne yazıyor? diye sokaklarda koşuşturduğunu düşününce gülüyorum 😆
[F New]Solo Gitarist
O zamanlarda dövme varmıymış? Peygamber zamanında yaşamış birinin dövme yaptırıp da bakın ne yazıyor? diye sokaklarda koşuşturduğunu düşününce gülüyorum 😆
Kuranı Kerimde her zaman geçerli bir kitaptır zamanla geri kalması mümkün değildir(dini savunmuyorum kavga çıkarmayın bu topicte de ➡️ )
kardeş sakın dövme yaptırma yaşını bilmiyorum ama genç bi kardeşimizsin belli pişman olacağın şeyler yaptırma hayatın boyunca taşıyacağın bir iz bırakma bedenine allah bizi nasıl var ettiyse bırak öyle kalalım yada şöyle olabilir belli bir zaman bekle 2-3 sene kadar düşüncelerin iyice otursun sonra ne yapacağına karar ver bence benim bi arkadaşım var baya bi dövmesi var vucudunda bin pişman gaza geldim yaptım diyo şimdiki aklım olsa asla yapmam diyo ama sildiremiyor bedeninden lazer operasyonu çok pahalı birşey iyi düşün bence çok önemli bi karar hayatın boyunca üstünde kalacak o iz ❗
Bende koluma extraloob yazdırmayı düşünüyordum ama olmadı yaz bitti nerdeyse seneye inş.sana gelince arkadaşım biliyorum extraloob hayatının bi parçası gibi çok seviyorsun fakat iyi düşün sende extraloob.com u bizde seviyoruz inşallah sürekliliğide daim olur fakat özel hayatıma dahil etmeyi düşünmedim düşünmem şahsen sende mantıklı bi şekilde düşün iyi karar ver dönülmez akşamın ufkunda olursun valla ona göre yani 😁 😉
R
RoyalFlush
⭐ 19y
ben koluma
The World is Mine yazdırmak istiyorum ama şu askerlik bitsin ondan sonra
The World is Mine yazdırmak istiyorum ama şu askerlik bitsin ondan sonra
YAptıracağım dövme geçici olacak ayrıca Hamza biraz daha mesaj veren birşey olması lazım. 😆
Ben de o şekilde düşünüyorum.Sonuçta sadece boya bu birşey değil ki.
Ayrıca burada Yok Haram yok dinimizce yasak gibi şeyler duymak istemiyorum sadece öneriler bekliyorum. 🙄
YAptıracağım dövme geçici olacak ayrıca Hamza biraz daha mesaj veren birşey olması lazım. 😆
Don't Bother yazdır ^^ ya da ''Only God Judge Me'' (Avrat Tümer'in kolundakinden işte 😁 )
[ek #12654]
ya böle şeylere inanmıyalım dövme niye günah olsunki islam mantık dinidir biraz mantıklı olalım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap