Icerige atla
Extraloob

Dövme Yapımı / İstanbul

· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme
R
Redefine OP ⭐ 19y
İstanbul da bildiğiniz dövme yapan yerler var mı ?
14 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
Valla bildiğim yer yokda çok dikkatli seç yaptıracağın yeri. Benim bi arkadaş yaptırmıştı ona sorarım bi nerde yaptırmış ^^
R
Redefine OP ⭐ 19y
Valla bildiğim yer yokda çok dikkatli seç yaptıracağın yeri. Benim bi arkadaş yaptırmıştı ona sorarım bi nerde yaptırmış ^^

İyi olur bro , o kadar aman aman büyük birşey yaptırmayacağım 😜
A
Addicted ⭐ 19y

İyi olur bro , o kadar aman aman büyük birşey yaptırmayacağım :P

Ne yaptırıcaksın ?
R
Redefine OP ⭐ 19y

Ne yaptırıcaksın ?

Öyle anlamsız şekiller bilmediğim yazılar yazdırmayacağım. Annemin ve Babamın baş harflerini yazdırmayı düşünüyorum. 😁
D
Dynamite ⭐ 17y

Ne yaptırıcaksın ?

Öyle anlamsız şekiller bilmediğim yazılar yazdırmayacağım. Annemin ve Babamın baş harflerini yazdırmayı düşünüyorum. 😁

güzel seçim 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
screamadle'a pm at o yaptırmıştı iyi bir dövmeciydi ayrıca gene yaptıracaktı kısacası sektörü takip ediyor makara:

Ps : anne baba ismi hoş değil içkili bir mekanda lavuğun biri ne .ikindirik dövmen var vb. bir cümle kuracak olsa al başına dert böyle şeylerde bu yüzden manasız görseller tercih edilir.

Ps2 : barmen oğuz atak sırf sırtında Allah dövmesi var diye hedef gösterildi ve öldürüldü. o gece bende o bardaydım ve herifle sohbetim olmuştu ertesi sabah herifi vurdular şoke olmuştum 😱

A
Addicted ⭐ 19y

Ne yaptırıcaksın ?

bende atatürk imzası yada addicted yazdırmayı düşünüyorum ama pek cesaret edemiyorum makara:
E
exotic ⭐ 18y
Atatürk imzası süper seçim bende bi ara geçicisini yaptırmıştım ama kalıcı cesaret edememiştim 😜 Anne baba ismine gelince okan abi haklı gibi 😊
B
BaSoryong ⭐ 18y
Bende yaptırıcam kolumda ufaklıktan hatıra faca izleri var onları kapatmayı duşunuyorum ama yıl gectikce kayboluyor birazda kılansam sorun kalmıcak gibi 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Atatürk imzası süper seçim bende bi ara geçicisini yaptırmıştım ama kalıcı cesaret edememiştim 😜 Anne baba ismine gelince okan abi haklı gibi :)

ben 5 yıldır hiç haksız çıkmadım çıkmamda 😎
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bakırköy'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki Burger King'in yanında küçük bir yer var. Yıllardır orada, bir sorun olacağını sanmıyorum.
R
Redefine OP ⭐ 19y
@cambaz738

Teşekkür ederim. 😘

@extraloob

Çok doğru ancak ben o kadar büyük puntolar ile yazdırmayacağım ve yazdıracağım yerin pekte görünür olacağını sanmıyorum. Zaten adını yazmayacağım baş harfleri ile oluşan birşey yaptırmak istiyordum. Bu arada tavsiyelerin için teşekkür ederim. 🤝

@Mopneet

Teşekkür ederim. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: