- Resim Silinmiş.
sizce buradaki daireler dönüyomu (dönmüyor işte)
dönüyor mu?
· 27 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Evet Dönüyo Çünkü GİF!
Evet Dönüyo Çünkü GİF!
bndede gif ama dönüştür jpg ye bak yine bn dönüştüremedim
Evet Dönüyo Çünkü GİF!
GİF le ne alakası war. Razz istersen mitmap yap jpg yap gene döner ne oldugunu soyleyemicem. Göz yanıması diyerek geciyorum war bunla ilgili 2-3 tane konu sitede.
Evet Dönüyo Çünkü GİF!
GİF le ne alakası war. Razz istersen mitmap yap jpg yap gene döner ne oldugunu soyleyemicem. Göz yanıması diyerek geciyorum war bunla ilgili 2-3 tane konu sitede.
yanlışsın dönüyor herşeyine iddasına varım!
Evet Dönüyo Çünkü GİF!
yanlışsın dönüyor herşeyine iddasına varım!
inanmıyorsan prnt screene bas paintte çıkar aq
bunlar dönmüyor isterseniz dönüyor diyenler sadece bir tanesinin yuvarlağına karesine odaklanınn dönemdiğini anlarsınz
Arkadaşlar sadece Göz Yanılmasından İbaret... Wink
K
korpus1646
⭐ 19y
sadece bir tanesine bakın ve ondan başkasına bakmayın sonra hicbirinin dönmediğini göreceksiniz
Bu verildi!! Hatta ben verdim.
gif fln diil normal resim göz yanilmasi oldugu icin donuor gibi duruo gifle alakasi yok
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
Evet bu göz yanılmasıdır isterseniz löyle yapın anlamak için ::
Oradaki dairelerden sadece bir tanesine bakın bakdığınız daire nin dönmediyip onun yanındakilerin döndüğünü fark edeceksiniz sonra bakdığınız dairenin yanındakine dikkatlice bakın bu seferde 1 . bakdığınızın dönüpde 2. bakdığınızın dönmediğini farkedeceksiniz
YANİ TAMAMEN GÖZ YANILMASIDIR....
MuTlU sON 😁 😁
Oradaki dairelerden sadece bir tanesine bakın bakdığınız daire nin dönmediyip onun yanındakilerin döndüğünü fark edeceksiniz sonra bakdığınız dairenin yanındakine dikkatlice bakın bu seferde 1 . bakdığınızın dönüpde 2. bakdığınızın dönmediğini farkedeceksiniz
MuTlU sON 😁 😁
Evet bu göz yanılmasıdır isterseniz löyle yapın anlamak için ::
MuTlU sON 😁 😁
Çok Saol Biz Öle Olduğunu Bilmiorduk 😜 😜
Şaka Bi yana Evet Öle
Gözlerim Yanıldı xD 😁
M
Misproject
⭐ 19y
bencede dönmüyor :?!!!
L
LOveLyDaYs
⭐ 19y
Eet Dönmüyo Nalet Şey gözüMüzü YanıltıYo 😈
1 tanesine odaklandığın zaman dönmüyor 😊 böyle göz yanılmaları çok fazla var
P
Poker Face
⭐ 19y
ewt göz yanılması
ewt göz yanılması
ama mantıklı ve güzel yapmışlar 😎
Hiçbirisi dönmüyor, göz yanılmasıda değil. Sadece hafif dalgalanma söz konusu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap