Icerige atla
Extraloob

Donanımdan Anlıyanlar Yardım.. Pc Özellikleri

· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme
P
Place1 OP ⭐ 15y
Herşey Resimde Gözüküyo Zaten Sağ Alt Köşedede Yazıyı okursanız Şimdiden Tşk Ederim. 🤔

- Resim Silinmiş.
12 Yanıt
P
Phantoso ⭐ 18y
-Ram'lerin çakışmadığından emin ol
-Sıcaklık aşırı kasma yapar!

Sistemin Knight online için üst düzey diyebiliriz 😊 zaten bu parçalar ile facebook,msn,winamp gibi olaylarda donuyorsa kesinlikle virüs diyebilirim 😊
O
Onitsuka ⭐ 17y
Ramlar arası 266 Mhz ile 333Mhz uyumlu calısırmı ?
yoksa 266 olarakmı calısıyordu öyle bişeyler vardı ama tam hatırlamıyorum.

Sistemin knight için cok bile 😊
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

Sistemin knight için cok bile :)

Biri diğerine uyum sağlıyor diye biliyorum.
O
Onitsuka ⭐ 17y

Sistemin knight için cok bile :)

Biri diğerine uyum sağlıyor diye biliyorum.

Az olana uyum saglıyordu he 🕵️ ralde
P
Place1 OP ⭐ 15y
ee sonuc olarak ne yapmam gerekio 😄
P
Place1 OP ⭐ 15y
-Ram'lerin çakışmadığından emin ol
-Sıcaklık aşırı kasma yapar!

Sistemin Knight online için üst düzey diyebiliriz 😊 zaten bu parçalar ile facebook,msn,winamp gibi olaylarda donuyorsa kesinlikle virüs diyebilirim :)

Virüs Olması İmkansız yeni format attım Nod32 antivirüsde yüklü okadar abartılcak kadar kasma yok facede cartta curtta ama tahminim ekran kartından ya ama bilmiyorum ashamed0003
P
Place1 OP ⭐ 15y
hee Birde bu cakışma nedir arkadaş 😄 Ben pek anlamam böyle şeylerden
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
biri 333mhz diğeri 266mhz.her 2 ramde 266 mhzde çalışır.

bu sistemde knight sorunsuz acılması lazım.format denediniz mi ?

birde knigt onlinea girip speedfan dan sıcaklık değerlerini gösterebilir misiniz acaba.
J
Jaysean ⭐ 18y
333olan deger ddr2 667 olarak calisir.diger ram 266 oldugu icin diger ramide 266 ya düşürür.yani 1gb 533mhz ddr2 ram kullanıyorsun şuan.
Sorununa gelince; 5 6 sene oldu diyorsunuz harddisk ölmüstür artik veri aktariminda sıkıntı vardır.diger neden ise ekran kartıdir.ramlardan kaynakli sikinti olacagini sanmiyorun.
Ps.mobilden yazdim imla hatalari olabilir
P
Place1 OP ⭐ 15y
Dedim gibi formatı yeni attım Harddiskde yeni ya 1sene oldu değiştirdim :S oyuna şuan giremem yeni formatladım oyun yüklü deil suan.
P
Place1 OP ⭐ 15y
Ama bide şöyle bişey var bnm ekran kartının soğutucusu calısmıodu bende kasanın içinde bi fan daha vary afazladan onu ekran kartının altına koydum 😊 kendimce çözm yaratmak için ondan olabilirmi ? Bozulduqunda hata veriodu işte soğutucu hakkında oyuna girince dedimi yapdım hata fln vermio ama dedim gibi kasma fln oluo ozmn büyük ihtimal ekran kartından olabilir daha dorusu fanından ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: