Herşey Resimde Gözüküyo Zaten Sağ Alt Köşedede Yazıyı okursanız Şimdiden Tşk Ederim. 🤔
- Resim Silinmiş.
Donanımdan Anlıyanlar Yardım.. Pc Özellikleri
· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
-Ram'lerin çakışmadığından emin ol
-Sıcaklık aşırı kasma yapar!
Sistemin Knight online için üst düzey diyebiliriz 😊 zaten bu parçalar ile facebook,msn,winamp gibi olaylarda donuyorsa kesinlikle virüs diyebilirim 😊
Sistemin Knight online için üst düzey diyebiliriz 😊 zaten bu parçalar ile facebook,msn,winamp gibi olaylarda donuyorsa kesinlikle virüs diyebilirim 😊
Ramlar arası 266 Mhz ile 333Mhz uyumlu calısırmı ?
yoksa 266 olarakmı calısıyordu öyle bişeyler vardı ama tam hatırlamıyorum.
Sistemin knight için cok bile 😊
Sistemin knight için cok bile 😊
Nina Ricci
⭐ 17y
Sistemin knight için cok bile :)
Biri diğerine uyum sağlıyor diye biliyorum.

Sistemin knight için cok bile :)
Biri diğerine uyum sağlıyor diye biliyorum.
Az olana uyum saglıyordu he 🕵️ ralde
ee sonuc olarak ne yapmam gerekio 😄
-Ram'lerin çakışmadığından emin ol
Sistemin Knight online için üst düzey diyebiliriz 😊 zaten bu parçalar ile facebook,msn,winamp gibi olaylarda donuyorsa kesinlikle virüs diyebilirim :)
Virüs Olması İmkansız yeni format attım Nod32 antivirüsde yüklü okadar abartılcak kadar kasma yok facede cartta curtta ama tahminim ekran kartından ya ama bilmiyorum ashamed0003
hee Birde bu cakışma nedir arkadaş 😄 Ben pek anlamam böyle şeylerden
biri 333mhz diğeri 266mhz.her 2 ramde 266 mhzde çalışır.
bu sistemde knight sorunsuz acılması lazım.format denediniz mi ?
birde knigt onlinea girip speedfan dan sıcaklık değerlerini gösterebilir misiniz acaba.
bu sistemde knight sorunsuz acılması lazım.format denediniz mi ?
birde knigt onlinea girip speedfan dan sıcaklık değerlerini gösterebilir misiniz acaba.
333olan deger ddr2 667 olarak calisir.diger ram 266 oldugu icin diger ramide 266 ya düşürür.yani 1gb 533mhz ddr2 ram kullanıyorsun şuan.
Sorununa gelince; 5 6 sene oldu diyorsunuz harddisk ölmüstür artik veri aktariminda sıkıntı vardır.diger neden ise ekran kartıdir.ramlardan kaynakli sikinti olacagini sanmiyorun.
Ps.mobilden yazdim imla hatalari olabilir
Sorununa gelince; 5 6 sene oldu diyorsunuz harddisk ölmüstür artik veri aktariminda sıkıntı vardır.diger neden ise ekran kartıdir.ramlardan kaynakli sikinti olacagini sanmiyorun.
Ps.mobilden yazdim imla hatalari olabilir
Dedim gibi formatı yeni attım Harddiskde yeni ya 1sene oldu değiştirdim :S oyuna şuan giremem yeni formatladım oyun yüklü deil suan.
Ama bide şöyle bişey var bnm ekran kartının soğutucusu calısmıodu bende kasanın içinde bi fan daha vary afazladan onu ekran kartının altına koydum 😊 kendimce çözm yaratmak için ondan olabilirmi ? Bozulduqunda hata veriodu işte soğutucu hakkında oyuna girince dedimi yapdım hata fln vermio ama dedim gibi kasma fln oluo ozmn büyük ihtimal ekran kartından olabilir daha dorusu fanından ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap