lemonade OP ⭐ 17y 8 yil once #1 10155790882276636çıldırıyorum:lol::lol: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
RanstaMonsta ⭐ 10y 8 yil once #2 :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 8 yil once #3 iyi ama bu ingilizce Allah bilir ne diyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 8 yil once #4 iyi ama bu ingilizce Allah bilir ne diyorHaşa canım, o kadar gözünüzde büyütmeyin bizi 😄 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 8 yil once #5 İngilizce bilmeyen kaldı mı ya:detective: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 8 yil once #6 İngilizce bilmeyen kaldı mı ya:detective:Seçilmiş kişi ana karnından öğrenmiş konuşuyor, ben 9 bilemedin 10 sene devlet okulunda öğrendiklerimi unuttum 10uncu senenin sonunda. 9 bilemedin 10 sene okutacaklarına google sesli çeviriyi öğretselerdi bülbül gibi şakıyorduk. 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil