Icerige atla
Extraloob

Doğum Günün Kutlu Olsun "LegendMaster"

· 41 Yanıt · 5.7K görüntüleme
M
Mike Shinoda OP ⭐ 19y
❤️ İYİ Kİ DOĞDUN LegendMaster ❤️

Birlikte nice doğum günleri kutlamak dileğiyle deyip pastaya geçelim artıkın 🤤 makara:

Let's the party! :P

Ben öyle garı gız hediye etmem. 😁 Al 50453945 dene hediye aldım sana. 😁

41 Yanıt
E
EliteTurk ⭐ 18y
Kuru kuruya doğum günümü olur kardeşim hani hatunlar hani hediyem hani konu global bile değil publicden çek düzenle öle karşıma çık uleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyynnnn ayda yılda bi doğum günümüz var onuda böle kuru kuru geçiremem. makara:
F
Fahmlugat ⭐ 18y
doğum günün kutlu olsun nice senelere eğer birbirimizi tanısaydık hatunların benden olurdu makara:
P
Prisoners ⭐ 18y
İyiki doğdun bro 🍺
M
Mike Shinoda OP ⭐ 19y
Kuru kuruya doğum günümü olur kardeşim hani hatunlar hani hediyem hani konu global bile değil publicden çek düzenle öle karşıma çık uleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyynnnn ayda yılda bi doğum günümüz var onuda böle kuru kuru geçiremem. makara:

heyecan yaptım hacı gusura galma 😁 global yapmak açtıktan sonra aklıma geldi ki sen yapmışsın çok özür dilerim tam pm atcaktım nese:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
her doğum günü bir festival havasındadır canımcım nice mutlu musssmutlu senelere diyorummmmmmmmmm iyi ki doğdun hacım 😘 ❤️ 🤘 🎅 nese: makara: 😘
E
EliteTurk ⭐ 18y
Teşekkürler hadi eller havaya hediyelerinizi görmek istiyorum. nese:
H
hmzsnmz ⭐ 19y
İyi ki doğdun hacım sevdiklerinle nice mutlu yıllara 🍺
[ek #12654]
J
Journalist ⭐ 19y

Bu benden olsun,doğum günün kutlu olsun makara: 😘 ❤️
E
EliteTurk ⭐ 18y
Teşekkür ederim ağzım açıkda kaldı bro dağıttın ortalığı ya bu bana bi beden büyük gelir ama idare edicez artık.. ❤️ 😘

Ps: Evet sıradakiii.. 😁
P
Pergio ⭐ 16y
Doğum günün kutlu olsun hacım 🍺
E
EliteTurk ⭐ 18y
Mike bakıyorum cömert davranıyorsun 50453945 dene hediye bana çok gelir benden sonraki doğum günü kutluyanlara dağıtırım artık hatta allahın hakkı üç demişler bana 3 dene yeter gerisini formumuzdaki kimsesizlere hayır olsun diye dağıtıyorum.. makara: ❤️ 😘

Ps: Sıradakiii. nese:
W
Whisk ⭐ 16y
İyiki doğdu kardeş. Nice senelere..
J
jVardin ⭐ 18y
B
Buzzz ⭐ 18y
doğum günün kutlu olsun brotha..
R
Relax ⭐ 17y
iyi doğdun iyi seneler hayatın mutlu ve güzel geçmesi dileğiyle...
H
HnTRue ⭐ 18y
Doğum günün kutlu olsun hemşerim. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara..:)
E
EliteTurk ⭐ 18y
Hepinize teşekkürler canlarım 1 senedir bugünü bekliyorum hediye istiyorum hediyeee .. ❤️ nese:
M
Mike Shinoda OP ⭐ 19y
Mike bakıyorum cömert davranıyorsun 50453945 dene hediye bana çok gelir benden sonraki doğum günü kutluyanlara dağıtırım artık hatta allahın hakkı üç demişler bana 3 dene yeter gerisini formumuzdaki kimsesizlere hayır olsun diye dağıtıyorum.. makara: ❤️ 😘

Ps: Sıradakiii. nese:

huhah feda olsun sana ayıp ettin nese:
K
KissBerry ⭐ 17y

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: