Icerige atla
Extraloob

Doğum Günü

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Anne karnından çıkan bir canlının çıktığı güne verilen ad ?!!!!!! Buqün benim doğum günüm olduğu gibi ?!!!!!!..
18 Yanıt
E
Espio ⭐ 19y
Vayy doğum günün kutlu olsun
Doğum günü Güzeldir Ancak doğum gününde hediye Vermek öğrenciyse İflas ettiriyor hele karşısındaki maneviyattan çok şekilciliğe önem veriyosa 😁
P
B
öncelikle doğum günün kutlu olsun.laf sokma abi laf sokma.senide biliyoruz senide çok iyi tanıyoruz ❗ 😁 doğum günü hediye alması güzel,hediye vermesi çoğuna göre kötü olan özel bir gündür ?!!!!!! ?!!!!!!...
Windy
Windy OP ⭐ 19y
2 nizede teşekkür ederim arkadaşlar iyiki doğdum yeni arkadaşlar edindim ?!!!!!!
L
lastturk_ ⭐ 19y
Doğum günün kutlu olsun ?!!!!!!...
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Doğum günün kutlu olsun ?!!!!!!...

Tşk ederim ?!!!!!!...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
topic doğum günü kutlama mesajına döndü resmen herkes yazamaz ki bu bölüme neyse buradan kutlayalım o vakit, Doğum Günü Çocuğunun Doğum Günü Mutlu MusssMutlu Olsun Nice Senelere.
Windy
Windy OP ⭐ 19y
yarın silicem abicim konuyu bugünlük yazmıştım başka yazıcak bölüm bulamadım üzgünüm 🙄 teşekkürler abicim nice mutlu senelerde beraber olmak dileğimle ?!!!!!!...
S
Bir insanın doğduğu gündür
Örnek:iyiki doğdun WampiRez ?!!!!!!
Windy
Windy OP ⭐ 19y
tşk ederim saolasn ?!!!!!!!
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Gavurların icadı
Ps: iyiki doğdun Wampirez
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Gavurların icadı
Ps: iyiki doğdun Wampirez

Çok Teşekkürler bu arada adımda ahmetcan ?!!!!!!..
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Bende Safa memnun oldum
M
Macro ⭐ 19y
En çok Unutulan şey
Q
Quensis ⭐ 19y
Benim için normal bir parti verilen günden farklı olmayan tek farkı güzel hediyeler aldığım gün.
P
Prada ⭐ 19y
Insanın doğdugu gundur.. Ve anlamadıgım olay insan 1 yaş daha yaşlandığı günde neden sevinir neden bunun partisini yapar hiç kafam almaz.. Ben sahsen dogumgunlerimde insanalrdan kaçarım telimi kapatırım , yaşlanmayı kabullenmekte istemediğm için gider efkardan içerim...
B
Baha i ⭐ 18y
"Sosyal devlet sosyal evlat"
doğum günün kutlu olsun Ahmet ?!!!!!!
Windy
Windy OP ⭐ 19y
teşşekkürler ?!!!!!!...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: