Anne karnından çıkan bir canlının çıktığı güne verilen ad ?!!!!!! Buqün benim doğum günüm olduğu gibi ?!!!!!!..
Doğum Günü
· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Vayy doğum günün kutlu olsun
Doğum günü Güzeldir Ancak doğum gününde hediye Vermek öğrenciyse İflas ettiriyor hele karşısındaki maneviyattan çok şekilciliğe önem veriyosa 😁
P
Doğum günü Güzeldir Ancak doğum gününde hediye Vermek öğrenciyse İflas ettiriyor hele karşısındaki maneviyattan çok şekilciliğe önem veriyosa 😁
P
B
BrendiBelle
⭐ 18y
öncelikle doğum günün kutlu olsun.laf sokma abi laf sokma.senide biliyoruz senide çok iyi tanıyoruz ❗ 😁 doğum günü hediye alması güzel,hediye vermesi çoğuna göre kötü olan özel bir gündür ?!!!!!! ?!!!!!!...
2 nizede teşekkür ederim arkadaşlar iyiki doğdum yeni arkadaşlar edindim ?!!!!!!
Doğum günün kutlu olsun ?!!!!!!...
Doğum günün kutlu olsun ?!!!!!!...
Tşk ederim ?!!!!!!...
topic doğum günü kutlama mesajına döndü resmen herkes yazamaz ki bu bölüme neyse buradan kutlayalım o vakit, Doğum Günü Çocuğunun Doğum Günü Mutlu MusssMutlu Olsun Nice Senelere.
yarın silicem abicim konuyu bugünlük yazmıştım başka yazıcak bölüm bulamadım üzgünüm 🙄 teşekkürler abicim nice mutlu senelerde beraber olmak dileğimle ?!!!!!!...
S
StickControl
⭐ 19y
Bir insanın doğduğu gündür
Örnek:iyiki doğdun WampiRez ?!!!!!!
Örnek:iyiki doğdun WampiRez ?!!!!!!
tşk ederim saolasn ?!!!!!!!
Gavurların icadı
Ps: iyiki doğdun Wampirez
Gavurların icadı
Çok Teşekkürler bu arada adımda ahmetcan ?!!!!!!..
Bende Safa memnun oldum
En çok Unutulan şey
Benim için normal bir parti verilen günden farklı olmayan tek farkı güzel hediyeler aldığım gün.
Insanın doğdugu gundur.. Ve anlamadıgım olay insan 1 yaş daha yaşlandığı günde neden sevinir neden bunun partisini yapar hiç kafam almaz.. Ben sahsen dogumgunlerimde insanalrdan kaçarım telimi kapatırım , yaşlanmayı kabullenmekte istemediğm için gider efkardan içerim...
"Sosyal devlet sosyal evlat"
doğum günün kutlu olsun Ahmet ?!!!!!!
doğum günün kutlu olsun Ahmet ?!!!!!!
teşşekkürler ?!!!!!!...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap