Ben siteye üye olduğumdan beri d.mod alım soruları hep aynıydı , bence artık d.mod alırken daha farklı sorular sorulabilir ya da d.mod alımlarında hangi bölümde çalışmak istersiniz diye bir soru var o soruda seçenekler çıkartalım o bölüme göre soru sorulsun bence daha hoş ve anlamlı olur 🙄
PS:EXTRA ELİT olmuşum ama EXTRA ELİT diye gözükmüyor Warrior Epic yazıyor ona bir el atabilir miyiz ? 😜
D.Mod Alım Soruları
· 16 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Bence d.mod alımların sorulabilecek en standart sorular. ^^
Bence biraz fazla standart , biz standartların üstünde bir site ve aileyiz 🍿
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Clasic'ler eskimez 😎
Kullanıcı Kontrol Paneli > Kullancı Grupları bölümünden Extra Elite' i seçin.
ps: sorular hakkında diyebileceğim fazla birşey yok, sorular gayet açık ve amacına uygun.
ps: sorular hakkında diyebileceğim fazla birşey yok, sorular gayet açık ve amacına uygun.
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Eski köye yeni adet. 😜
Şaka bi yana üst düzey yönetim en iyisini bilir ama benim şahsi görüşüm soruların güzel olduğu yönünde. ^^
Şaka bi yana üst düzey yönetim en iyisini bilir ama benim şahsi görüşüm soruların güzel olduğu yönünde. ^^
Kullanıcı Kontrol Paneli > Kullancı Grupları bölümünden Extra Elite' i seçin.
Teşekkürler bu işlemi yapmıştım fakat böyle bir yazı geliyor [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_groups.php on line 162: Undefined index: ALREADY_IN_GROUP
Şuanki sorular gayet güzel ve yerinde ancak o seçenek kısmı mantıklı gibi.
Ne alaka 😆
Clasic'ler eskimez 8)
Ne alaka 😆
ben grubumu seçip değiştiremiyom yardım eder misiniz ^^
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Şuanki sorular gayet güzel ve yerinde ancak o seçenek kısmı mantıklı gibi.Clasic'ler eskimez 8)
Ne alaka 😆
Sorular Clasic ve onlar hiçbir zaman eskimez anlamında 😜 🍺
ben grubumu seçip değiştiremiyom yardım eder misiniz ^^
Aynen 🍺
Bu fikir ne zamandır benim de kafamda var.
[F New]Solo Gitarist
Ben de sabah düşündüm düşündüm siteye yenilik lazım diye aklıma bu geldi 🤔
Extra elite rütbesine geçemezsiniz .
Warrior Epic rütbesini kaldırsak direk onun gelme durumu olabilir mi ?
Sorular bence uygun lakin madem değiştirelim diyorsunuz önerilerinizi iletin ki bizlere , ona göre cevap verelim. Sadece değiştirelim demekle olmuyor maalesef. 👍
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap