beyler izleyecek dizi arıyorum prison break veya flash forward tarzı diziler tercihim var mıdır önerileriniz?
Dizi önerileri
· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
ALCATRAZ
Temet Nosce
⭐ 17y
Fringe ( Şiddetle tavsiye ederim. )
Game Of Thrones
Game Of Thrones
The Walking Dead
fringe ve the walking dead'ın konularını biliyorumda alcatraz ve game of thrones'in konusu tam olarak nedir acaba?
ve yorumlar için teşekkürler
fringe ve the walking dead'ın konularını biliyorumda alcatraz ve game of thrones'in konusu tam olarak nedir acaba?
ALCATRAZ diye bir hapishane var. Bu hapishanede dünyanın en azılı suçluları bulunduruluyor ve bir gün (1963 yılında) hepsi ortadan yok oluyor. Sonra günümüzde hepsi tek tek ortaya çıkmaya başlıyor (hiç yaşlanmamış halde). Bir ajan - bir polis ve alcatraz konusunda uzman bir doktor. Bu mahkumları bulmaya çalışıyor ve nasıl hiç yaşlanmadıklarını öğrenmeye çalışıyorlar.
Criminal Minds.
Özel Yetkili FBI ajanlarıyla seri katıllerin dunyasına ınıyorsun. mutlaka tavsıye ederım. en azından 1 kere bakmalısın.
4.Sezon 'dan 1 bolum ızlesen zaten 1den 7 ye kadar tum sezonları ızlıyecegını dusunuyorum.
Özel Yetkili FBI ajanlarıyla seri katıllerin dunyasına ınıyorsun. mutlaka tavsıye ederım. en azından 1 kere bakmalısın.
4.Sezon 'dan 1 bolum ızlesen zaten 1den 7 ye kadar tum sezonları ızlıyecegını dusunuyorum.
The Vampire Diaries. verdiğin örneklere yakın değil ama oolsun...
Lost'u izlemediysen şiddetle tavsiye ederim. Çok fazla heyecan aramıyorsan da House'u tavsiye ederim. ^^
alcatraz kulağa hoş geliyor diğer tavsiyeleride yazdım bi köşeye alcatrazdan sonra onlarada başlıcam
Alcatraz.
alcatraz biraz arka sokaklar tadı vermeye başladı 3 bölümünü izleidm ama yorumları okudum biraz her bölüm ayrı bi suçlu yakalanıyor galiba supernatural tarzı ana temada bir olay var ama bunun üzerinden hep farklı bölümler yapılıyor
bana daha çok prison break, flash forward gibi 1 olay üzerinden hareket eden diziler lazım
bana daha çok prison break, flash forward gibi 1 olay üzerinden hareket eden diziler lazım
Person Of Intrest cok guzel dizi ama oda böle ana konu arkada kalan her bölüm ayrı bir olay gibi..
Blue Mountain State bu dediğin dizilerle alakası yok ama şiddetle tavsiye ederim. Gençlik dizisi.Eğlenceli...
Blue Mountain State bu dediğin dizilerle alakası yok ama şiddetle tavsiye ederim. Gençlik dizisi.Eğlenceli...
Ohhh bunu nası unuttum..şu an utandım kendimden.Bende kesinlikle bi göz atmanızı hepinizin tavisye ederim
teşekkürler yeni öneriler için beyler bu blue mountain ne tür bir dizi gençlik derken yani arka sıradakiler, hayat bilgisi tarzı mı 😆
teşekkürler yeni öneriler için beyler bu blue mountain ne tür bir dizi gençlik derken yani arka sıradakiler, hayat bilgisi tarzı mı 😆
Yook haşa..daha çok deli amerikan üniversite gençliği ve amerikan futbolu konulu ama konu konuyu açıyo,biraz +18 şeyler oluyo,komik karakterler var onlar hoşuna gidiyo insanın.Ama "vay arkadaş hayata bak" dedirten çook sahne var
Arka sokaklar
Special thx to FlexiArka sokaklar
Rıza Baba 🙏
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap