Hangi komik anime dizileri tavsiye edersiniz?Küfür, 18+ falan hepsi olabilir.Ama muhakkak komik olsun..
Komik anime dizi?
· 23 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
komik olarak bilmiyom ama sürükleyici anime istiyosan
Naruto
Nabari No Ou
bu iki animeyi öneririm 2 side birbirnden sürükleyici 👍
Naruto
Nabari No Ou
W
Winterspring
⭐ 18y
Anime ile dizi birbirinden ayrı şeyler.Komik anime işine gelince birkaç tane izliyorum ama komik anime göremedim daha.Şöyle aksiyon , heyecan , kesme biçmeli birşey ilgini çekerse Basilisk'i izlemeni öneririm.
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
Kesinlikle Narutoyu öneririm. 👍
komik olarak bilmiyom ama sürükleyici anime istiyosan
Naruto
Nabari No Ou
Kesinlikle Narutoyu öneririm. 👍
Off çok teşekkürler süper bir dizi acayip beğendim 😘
Anime ile dizi birbirinden ayrı şeyler.Komik anime işine gelince birkaç tane izliyorum ama komik anime göremedim daha.Şöyle aksiyon , heyecan , kesme biçmeli birşey ilgini çekerse Basilisk'i izlemeni öneririm.
Sana da yazdığın için teşekkür ederim..
😄 south park 😄
:D south park :D
🍿
aslında the simpsons da güzeldir 🍺
:D south park :D
Onu bitirdim kardeşim.. 😁 😁
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Naruto'yu beğendiysen Bleach'e bayılırsın o zaman demedi deme..
Bleach ve Heroes'dan sürükleyici dizi-anime izlemedim şimdiye kadar.Komik anime olarak One Piece önerebilirim.Ecchi istiyorsan;Bible Black,Futari Ecchi,Gantz.
Bleach ve Heroes'dan sürükleyici dizi-anime izlemedim şimdiye kadar.Komik anime olarak One Piece önerebilirim.Ecchi istiyorsan;Bible Black,Futari Ecchi,Gantz.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Basilisk'in sonunda hüngür hüngür ağladığımı bilirim,adam öldürme gibi bir teması yok..
Naruto izle takıldığın herşey için bana sor valla övünmek gibi olmasın Narutonun kendisinden daha iyi bilirim herşeyi 😊
Naruto izle takıldığın herşey için bana sor valla övünmek gibi olmasın Narutonun kendisinden daha iyi bilirim herşeyi :)
Ps user arasıra şu imza istek bölümüne baksan diyorum ? size verilen ps user yetkisini boşuna vermediler değilmi ? sırf renk için aldıysanız söyleyin başkasını seçsinler 😉
Benim isim var şuan imza yapacak zamanım yok SBS bitti onun sonuçları ile uğraşıyorum bir yandan 2 gün sonra Basket Kamp'ım var onun için hazırlanıyorum boş olduğum zaman şuan ve konuşmalarına biraz daha dikkat et burası bu konuyu konuşmanın yeri değil. 👍
@LucidDreamer
Biraz daha sakin ol yav ^^ Birde bu tür sorunları PM yoluyla halledelim
Biraz daha sakin ol yav ^^ Birde bu tür sorunları PM yoluyla halledelim
B
BruttiBelle
⭐ 17y
Anime değil ama komik çizgi film Jhonny Bravo..
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
toplamda 400-500 bölümü olan bir anime fazlasıyla komik
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
toplamda 400-500 bölümü olan bir anime fazlasıyla komik
yeni bi animeye başladın soul eater diye oda gerçekten komik bi güzel bi anime link istiyosan pm den atabilirim
komik anime arıyor arkadaş üst mesajlarda sallamışlar rast gele isimler =) en basitten south park ve the simpsons anime diyen ilk kez gördüm 😆 😆
komik arıyorsan tavsiyem dr.slump 🙄 😉
komik arıyorsan tavsiyem dr.slump 🙄 😉
W
Winterspring
⭐ 18y
Basilisk'in sonunda hüngür hüngür ağladığımı bilirim,adam öldürme gibi bir teması yok..
- Resim Silinmiş. Kesme -biçmeden kastım savaş ve mücadele , öldürme değil.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap