Arkadaşlar bir dizi var yababcı komple bir sezonunu indirmek istiyorum altyazılı, var mı öyle bir site ya da forum?
Dizi indirme..
· 6 Yanıt · 6.5K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Kickass var torrent sitesi. Mkv formatında indirip Dvixplanet'den bulduğun altyazıları ekleyebilirsin.
zamunda.net , her indirme sorunun için cevap zamunda.net
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üyelik alamadım nedense oradan ya..
Edit:halletttim.
Üyelik alamadım nedense oradan ya..
Edit:halletttim.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çok uzun zamandır kullanıyorum zamunda ama iyice soğudum artık.
Yığın torrent sitelerinde çok daha fazla seçenek oluyor, zamundada hepsinden tek oluyor. Mesela Arrowun yeni bölümü çıktıysa, yüklenen bir tane 720p-hdtv-lol.
Torrentz.eu kullanıyorum, tüm torrent sitelerinden arama yapıyor en temizi
Yığın torrent sitelerinde çok daha fazla seçenek oluyor, zamundada hepsinden tek oluyor. Mesela Arrowun yeni bölümü çıktıysa, yüklenen bir tane 720p-hdtv-lol.

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zamunda tabii ki alternatif açısından iyi bir yer değil , zamunda standart severler için. Görüntü bozuk olmasın , program virüslü olmasın , sorunsuz çalışsın vs vs.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildizamunda.net , her indirme sorunun için cevap zamunda.net
Zamunda tabii ki alternatif açısından iyi bir yer değil , zamunda standart severler için. Görüntü bozuk olmasın , program virüslü olmasın , sorunsuz çalışsın vs vs.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap