Icerige atla
Extraloob

Disko Kralına gidiyorum

· 25 Yanıt · 2.9K görüntüleme
Windy
Windy OP ⭐ 19y
28.02.2009 tarihinde Disko Kralına gidiyorum,resimler,videolar ile geri gelirim 🍿 varsa o tarihde gidecek olan görüşelim 🍺

43437_0.jpg

okanla birde benmi boks maçı yapsamki 😁
Dosyalar (1)
25 Yanıt
A
Absence ⭐ 19y
Vay yakışır sana git tabi bende gitmek istiyorum ama yanlız olmaz
Sen okan ı dağıtırsın gibi geliyor (bir EXL pankartı açarsın artık 😜 )
K
Kobe ⭐ 19y
oo süpermiş bol bol eğlen kesinlikle reklam yap
H
evet gitmeden bi EXL pankartı yap Okan sana sorarsa extraloob dersin bize bide selam gönderdimi tam olur pankart götürde seni göreyim siteden daha önce birisini canlı görmedim de.
Windy
Windy OP ⭐ 19y
pankart işi kafama yattı,olabilir düşünelim bakalım 2 haftam var 🎅
K
Kobe ⭐ 19y
bu arada haftaya disko kralı var mı öğrenmişsindir
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Yakışır sana ^^
S
SnowFlake ⭐ 18y
İyi eğlenceler WT =)
Gelenleri okurken siteleri de söylüyordu sanırım pek takip etmiyorum ama extraloob.com denmesi süper olur 🎅
Geçen haftalarda bir sitenin üyeleri toplu gelmişti onlardan biri sahneye çıkıp dans etmişti 😆
K
Kobe ⭐ 19y
aslında ben 90lar haftasında fax çekmeyi düşündümde sonradan noldu da yapmadım unuttum 😜
şöyle sürekli extraloob.com diye yazıp göndercektim
Windy
Windy OP ⭐ 19y
İyi eğlenceler WT =)
Gelenleri okurken siteleri de söylüyordu sanırım pek takip etmiyorum ama extraloob.com denmesi süper olur 🎅
Geçen haftalarda bir sitenin üyeleri toplu gelmişti onlardan biri sahneye çıkıp dans etmişti 😆

beni çıkarmasında sahneye felan 😄 pankart işine 👍
K
Kobe ⭐ 19y
İyi eğlenceler WT =)

beni çıkarmasında sahneye felan 😄 pankart işine 👍

çıkarsın ya sinir ederse döversin 😜
Windy
Windy OP ⭐ 19y
yok herald giden kimsemiz 😄
A
Achilles ⭐ 18y
Bende çok güzel hareketler bunlar`a gidicem orada söylüyolar http://www.extraloob.com tek kisi alkisliyo oda ben 😄
O
Bende çok güzel hareketler bunlar`a gidicem orada söylüyolar http://www.extraloob.com tek kisi alkisliyo oda ben :D

olsun reklam olur genede bugün 1 yarın 5 gittikçe artacak işte
I
ironEyE ⭐ 18y
Bir keresinde ablamın arkadaşları gitmişdi.Ablamda gidecekdi ama beni fizik çalıştırmaya zorlandığından gitmedi 😜 Ogün bana o dersle az işgence etmedi 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
walla pm ile isteklerimi belirttim kuzum elimde kameramla heyecanla o geceyi bekliyorum ^^
Windy
Windy OP ⭐ 19y
walla pm ile isteklerimi belirttim kuzum elimde kameramla heyecanla o geceyi bekliyorum ^^

w8 bro 😘
S
Seppuku ⭐ 18y
😄 Yakışır. 😜

Pankart işi gerçekten güzel olur sen diğerleri gibi dans değil Ordaki Okan Bayülgen'le boks dansı yaparsın. 😜
C
Calipto ⭐ 17y
İyi eğlenceler WT.
C
carwen ⭐ 18y
Edirne'den umut'a selam söylemeyi unutma ayrıca edirne'den umut yine edirne'den elif'i çok seviyormuş demeyide unutma. :D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: