Icerige atla
Extraloob

Diş beyazlatmak için macun veya alternatif yol arıyorum

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
C
combomax OP ⭐ 18y
Bugün signal white now aldım ilk fırçalamadan itibaren beyazlama yazıyordu mavi bi jel olmasından baska hiç bir işe yaramadı sanki varmı bi öneriniz veya alternatif bir yol doktorlar kalıp felan yaparak yapıyorlarmış fakat çok pahalıya patlıyormuş ücretini felan bilen varsa yardımcı olabilirmi?
14 Yanıt
B
BthnCvk ⭐ 16y
Bro diş pastası var onlardan al en kalitelisi hangisi bilmiyorum ama sorup öğrenirsin.Dişlerini diş macunuyla fırçaladıktan sonra diş pastasıylada fırçalıyosun.3 Ay boyunca düzenli olarak kullanırsan farkı görürsün.Ben 1 haftada etkisini gördüm.3 Ayda beyazlaşır dişlerin.

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
.NET
.NET ⭐ 19y
White Now kullanıyorum ve sigara kullanmama ragmen mükemmel beyazlatıyor. Tabi ben 5 kez fırcalıyorum orası ayrı 😄
Ek olarak kaplama falan yaptırma sacmalık olur. Discilerde dis beyazlatma var belli bir fiyata beyazlastırıyorlar bir sey kaplamadan
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
İşe yarayacaktır. 😗 😁

Special thx to Flexi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
gökhan o eski afiş şimdi polen hediye 🤝 😁

Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
gökhan o eski afiş şimdi polen hediye 🤝 😁

Ahadhahadhadhad makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: Yarıldım yaa özgür makara: makara: summer4: summer4:
Special thx to Flexi
C
combomax OP ⭐ 18y
Valla white now pek işe yarıcak gibi gelmedi doktara gidicem yarınv
Y
yunusx32 ⭐ 15y
aktarcılardan bi diş pastası al hergün dişine yağla 1 ayda bembeyaz 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
Dişçiye gidersen en uygun yöntemi önerecektir.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
İşe yarayacaktır. 😗 😁

her dertliye şifa mübarek balderesi balı 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
S
Serj ⭐ 18y
kemik yapısıyla ilgili dostum bu diş macunuyla pek alakası yok. clinomyl,sensodyne,colgate,white now falan filan hepsini kullandım ama pek bi yararı olmadı. kemiğin rengini değiştiremezsin. benimkiler sarı değil ama bembeyaz'da değil. ortasında birşey. tabi ki senin durum ne orasını bilemem.
N
Nz9 ⭐ 15y
Kusura bakma da sen bu zamana kadar ye iç ye iç sonra diş macununu bir kere kullandım ama beyazlamadı de 😄 komik vallahi bende kullanıyorum o diş macunundan yaklaşık 3 hafta oldu ve ilk hali ile arasındaki farka inanamazsın. Yani anlayacağın sürekli kullanım lazım dişçiye gidip beyazlattırsan bile fırçalamayacaksın yine sararacak ki benim dişçim beyazlatmayı önermedi diş etlerine çok zararı var dedi.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Gümüş yüzük parlatmak için tavsiyesi olan ^^
N
Nz9 ⭐ 15y
Gümüş yüzük parlatmak için tavsiyesi olan ^^

Diş macunu 🤘 🤘 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: