Spoiler
ben değer verdiğim iki kişi için ilk sigarayı bıraktım sonra 2 yıl emek verip uzattığım kestim 3. ise alkol almayı bıraktım ve pişman da değilim sonuçta bunları değer verdiğim birileri için yaptım onlar (Ceyda ve Şeyda)
şu senin ikizler vardı onlar için yaptın dimi bunları.
sigara ve alkolü bırakarak onlara iyilik yaptığını düşünüyosan ohooo daha çok yolun var :)

sigara ve alkolü bırakarak onlara iyilik yaptığını düşünüyosan ohooo daha çok yolun var :)
👍
boş işler boşşşş hayat geçip gidiyor değermiş kestirmekmiş 3 gün sonra ****** edilince lanet okumakmış ahahaha daha youn başındasın kuzum makara:
Ps : hayatta sadece şunu unutmayın asil ve iyi insan olun 8)
Sonunda çoğu kez üzülmek de olsa birilerini sevip bağlanmak kadar güzel bir şey yok. Hem hayatı seversin onunlayken hem daha yaratıcı ve eğlenceli birisi olursun. Ayrılık kısmına da gelince kendini kolay toparlayabilirsen o da faydalı bir deneyimdir çünkü hepimiz o toprağa yalnız giriyoruz.
Yani yaşıtlarım, abilerim ve küçük kardeşlerim, severek yaşadığınız bir birliktelik açlığını gidermek için yatağa girmekten kesinlikle daha çok zevk verir
Hayatını başkalarının yoğurmasına izin vermen bence çok yanlış kendi seçimlerini kendin verebilecek kadar yeteneğin olması lazım.
şu ikizleri çok merak ettim ya. Resimleri felan yokmu ? makara:
sen bunlara fena kafayı takmışsın. 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap