Icerige atla
Extraloob

sevdiğiniz veya değer verdiğiniz birileri için neler yapardı

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
canım sıkıldı açmak istedim
Spoiler
ben değer verdiğim iki kişi için ilk sigarayı bıraktım sonra 2 yıl emek verip uzattığım kestim 3. ise alkol almayı bıraktım ve pişman da değilim sonuçta bunları değer verdiğim birileri için yaptım onlar (Ceyda ve Şeyda)
18 Yanıt
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
herkese iyi geceler yorumları bekliyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
boş işler boşşşş hayat geçip gidiyor değermiş kestirmekmiş 3 gün sonra siktir edilince lanet okumakmış ahahaha daha youn başındasın kuzum makara:

Ps : hayatta sadece şunu unutmayın asil ve iyi insan olun 😎
Galliport
Galliport ⭐ 16y
herşeyi yaşamaya bakıcaksın hayatta ama tamamen hepsini değil 😊
Hayat denen şey eşek kuyruğu kadar kısa kıymetini bilmelisin herzaman gülmeye bak 😉
G
sigara ve alkolü bırakarak onlara iyilik yaptığını düşünüyosan ohooo daha çok yolun var 😊
J
JetHomme ⭐ 19y
şu senin ikizler vardı onlar için yaptın dimi bunları.
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
şu senin ikizler vardı onlar için yaptın dimi bunları.

onlara hayır diyemediğim için ilk şeyda ile daha yeni tanışıyoz sigara içtiğimi gördü balkonda nie içinyon dedi bi kız yüzündendi o zmn sonra bırak dedi paketi kırdım attım sonra biraz zaman geçti tükanı taşıdık 3 ay filn önce saçını kessene dediler bende biraz düşündüm 3 5 gün kadar kestim kökten saçları geldim sonra işte 29 temmuzada kızların doğum günün de bi kaç şişe bira almıştım içicektim ki ceyda zıkkım iç dedi bende bıraktım o günden beri ne alkol nede sigara.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
sigara ve alkolü bırakarak onlara iyilik yaptığını düşünüyosan ohooo daha çok yolun var :)

👍
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
sigara ve alkolü bırakarak onlara iyilik yaptığını düşünüyosan ohooo daha çok yolun var :)

👍

onlara iyilik yaptığımı sanmıyorum ama onları kıramıyıcağım için bunu yaptım
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
boş işler boşşşş hayat geçip gidiyor değermiş kestirmekmiş 3 gün sonra ****** edilince lanet okumakmış ahahaha daha youn başındasın kuzum makara:

Ps : hayatta sadece şunu unutmayın asil ve iyi insan olun 8)

hayat boş eğlen çoş bundan sonra (biraz düşüniyim)
G
Sonunda çoğu kez üzülmek de olsa birilerini sevip bağlanmak kadar güzel bir şey yok. Hem hayatı seversin onunlayken hem daha yaratıcı ve eğlenceli birisi olursun. Ayrılık kısmına da gelince kendini kolay toparlayabilirsen o da faydalı bir deneyimdir çünkü hepimiz o toprağa yalnız giriyoruz.
Yani yaşıtlarım, abilerim ve küçük kardeşlerim, severek yaşadığınız bir birliktelik açlığını gidermek için yatağa girmekten kesinlikle daha çok zevk verir
Advance
Advance ⭐ 18y
Hayatını başkalarının yoğurmasına izin vermen bence çok yanlış kendi seçimlerini kendin verebilecek kadar yeteneğin olması lazım.
J
JetHomme ⭐ 19y
şu ikizleri çok merak ettim ya. Resimleri felan yokmu ? makara:
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
Sonunda çoğu kez üzülmek de olsa birilerini sevip bağlanmak kadar güzel bir şey yok. Hem hayatı seversin onunlayken hem daha yaratıcı ve eğlenceli birisi olursun. Ayrılık kısmına da gelince kendini kolay toparlayabilirsen o da faydalı bir deneyimdir çünkü hepimiz o toprağa yalnız giriyoruz.
Yani yaşıtlarım, abilerim ve küçük kardeşlerim, severek yaşadığınız bir birliktelik açlığını gidermek için yatağa girmekten kesinlikle daha çok zevk verir

nerdeyse 3 haftadır göremiyorum ama hergün telefon la konuşuyoz yolda yürürken parfün kokularını başkalarından kokusu gelince bi an onlarmış gibime geliyor
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
Hayatını başkalarının yoğurmasına izin vermen bence çok yanlış kendi seçimlerini kendin verebilecek kadar yeteneğin olması lazım.

kendi seçimlerime kendim veriyorum zaten bu aralar biraz sıkışığım acill paraya ihtiyacım var ondan ondan bazı şeyleri düşünemiyorum
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
şu ikizleri çok merak ettim ya. Resimleri felan yokmu ? makara:

içinde kalmasın 😁 😁

- Resim Silinmiş.

soldaki ceyda sağdaki şeyda
J
JetHomme ⭐ 19y
sen bunlara fena kafayı takmışsın. 😆
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
sen bunlara fena kafayı takmışsın. 😆