mailto:[email protected] adresli kişi extraloob site yetkilisi Leetnock un adını kullanarak bu gün beni dolandırdı allahdan charım hotmaile bağlıydıki hemen geri aldım ancak soymus şerefsiz herif. Buyrun buda resmi

Ya arkadaşlar global topicler yapıyoruz.Mesajlar yazıyoruz hala bu msnlere kanıyorsunuz.ExL Ekibi asla msn kullanmaz.Hala bunu anlamadınızmı.
PS: Geçmiş olsun.
@w.cn lerden zaten uzak durun ayrıcada hiçbir EXL yetkilisi sizden msn ortamında bilgi istemez bunu bilin hiçbir işlem msn ortamında yapılmaz birisinin msn sini eklediyseniz siteden pm atmasını isteyin doğrulayın
doğruluğunu kanıtlamak için insan siteden pm at bi görelim falan der hacım feci tongaya düşmüşsün neyse geçmiş + kulağına küpe olsun'z ^^,
sana pm atmayı beceremedim extralooba attım. ama msn kullanmamak yerine sabit bi msn kullansanız daha iyi olur
ya ben bi seyler oldugunu anladım hemen extralooba pm attım exl yetklilileri msn kullanmaz deince hemen aldım tedbirimi
mesela kullandıgınız msnleri sabit bi konuda belirtirsiniz en azından herkez bilir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap