Icerige atla
Extraloob

Dikkat Fahişe Çıkabilir!

· 18 Yanıt · 6.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Dikkat Fahişe Çıkabilir!

İtalya’nın Treviso Bölgesi’nde yarı çıplak kıyafetleriyle kazalara neden olan fahişeler, yeni önlemler alınmasına neden oldu.

Son aylarda fahişelerin sayısında büyük artış görülmesi yüzünden tehlikeli noktalara, “Dikkat fahişe!” uyarı levhaları yerleştirildi. Sürücüler, hayat kadınlarına bakarken sık sık kaza yapıyordu.

Adamlar aşmışlar harbiden tam traji komik, bizim ülkemizde inek öküz at arabası çıkar avrupa'da fahişe. beni avrupa'ya götürün burada ki öküzlerle sizi başbaşa bırakıyorum makara:
18 Yanıt
L
Lucktoz ⭐ 18y
Yorum olayı bitirmiş zaten makara: makara:
L
Laistrogon ⭐ 17y
Haha bu ne ya makara: Türkiye de o tabelayı koysan tabelaya bakarak kaza yaparlar. Abazayız.com
J
JeWilyn ⭐ 16y
bu tabeladan Pınarbasınada lazım Dikkat Travesti cıkabilir 😄 amma cok oluyor geceleri tek gecmeye korkuyorum 😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
puhaha yorumuna bittim baba.Sen avrupaya gidersen bir levha daha asmaları lazım dikkat extra çıkabilir tangalı yakalanmayın gibi zuahhaha. 😈 😁

Zuleyhahaha makara:
*
ahaahahha makara: makara:
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
puhaha yorumuna bittim baba.Sen avrupaya gidersen bir levha daha asmaları lazım dikkat extra çıkabilir tangalı yakalanmayın gibi zuahhaha. 😈 😁
E
eL`dode ⭐ 19y
Haha bu ne ya makara: Türkiye de o tabelayı koysan tabelaya bakarak kaza yaparlar. Abazayız.com

O tabelayı koysalar bizimkiler orada soteye yatarlar 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

bro asyada 3 fahişe sabaha kadar 50 dolar, biz burada kaç para veriyoruz bir grup sex yapabilmek için wahhhhh 😁 😈

bu tabeladan Pınarbasınada lazım Dikkat Travesti cıkabilir 😄 amma cok oluyor geceleri tek gecmeye korkuyorum :D

Aydın mı soru:
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bu tabeladan Türkiye 'de olsa alıp eve getiririm valla ve benim gibi yapacak olan birton kişi vardır kesin 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu tabeladan Türkiye 'de olsa alıp eve getiririm valla ve benim gibi yapacak olan birton kişi vardır kesin :P

meeeeeeeeee 🤤
H
HnTRue ⭐ 18y
offf:D:D:
J
JeWilyn ⭐ 16y

bro asyada 3 fahişe sabaha kadar 50 dolar, biz burada kaç para veriyoruz bir grup sex yapabilmek için wahhhhh 😁 😈

bu tabeladan Pınarbasınada lazım Dikkat Travesti cıkabilir 😄 amma cok oluyor geceleri tek gecmeye korkuyorum :D

Aydın mı soru:

hyr izmir ^^
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Bu tabeladan Türkiye 'de olsa alıp eve getiririm valla ve benim gibi yapacak olan birton kişi vardır kesin :P

meeeeeeeeee 🤤

meeeee tooooooooooooo 😈
A
Addicted ⭐ 19y

🤘
C
Crisis ⭐ 19y
+18 erotik,azami hız,toprak kayması,radar kontrol ve benzeri tabelalar önemli degil,ülkemizde o tabelaları calıp ortasını tas yada cekicle ezip icinde et kavuranda var,tersini cevirip yufka&börek tarzı yiyecek yapanda... makara: O tabela türkiyede olsa dakkada calar dediklerimi yapıp gelen misafirlere gösterenler olurdu 😆 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Adamlar harbi aşmış ya 😆
[ek #12654]
E
Explosive ⭐ 17y
tabelanın en altınada yazı yazacaksın;

" Götür beni gittiğin yere " 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: