Icerige atla
Extraloob

Diablo 3 bir kız olsaydı

· 22 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y
İngilizce bilmeyen ve diablo beklemeyen bakmasın bile.
22 Yanıt
F
frityus ⭐ 17y
İngilizce bilmeyen ve diablo beklemeyen bakmasın bile.

bakmıyorum ama kız güzel
I
ironEyE ⭐ 18y
Diablo 3 çok abartıldı ya. 🙄 Sıradan bi oyun işte. 😄
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Diablo 3 çok abartıldı ya. 🙄 Sıradan bi oyun işte. :D

Diablo 3 ile ilgili bir forumda söyle bunu linç ederler orda seni 😆
F
frityus ⭐ 17y
Diablo 3 çok abartıldı ya. 🙄 Sıradan bi oyun işte. :D

Sonuna kadar haklısın dostum
R
RoqA ⭐ 17y
darksiders alayına gider 😄
Galliport
Galliport ⭐ 16y
diablo 3 2008 de çıkmış olsaydı iyi sükse yapabilirdi fakat 2012 gibi bir yılda çokça oyun var ve çoğuda grafik açısından çok iyi durumda fazla abartılmasına gerek yok.

@Maddy,

Katılıyorum Darksiders fena 😊
I
Ne sıradan oyunu ya bu sıradan oyun diyenler o oyunu 5dk oynamışlarmı merak ediyorum?
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
diablo oyununu beklemeyen bilemez
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Valla ben biride ikiyide oynadım o zamanın en güzel oyunuydu neden derseniz diğer pc oyunları pek iyi değildi en fazla half-life,midtown madness ve fifa 98,2000 oynayan vardı ama diablo bizleri bambaşka bir aleme götürdü hiç alışık olmadığımız bir oyun kimimiz age of empires a benzetti ama daha farklıydı zaten eve pc alınca değişti herşey bazen arkadaşlar kalırdı bizde sabahlara kadar oynardık ama dediğim gibi o zamanların iyi oyunuydu çünkü buna benzer başka bir oyun yoktu 😊 şimdi ise 1000 tane mmorpg ve MOBA (dota tarzı) binlerce oyun gerek online gerekse multiplayer olarak çok fazla oyun var ve fena değiller o yüzden diablo 3 beklendiği yada sanıldığı gibi çok büyük bir kitle edinemeyebilir.
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Valla ben biride ikiyide oynadım o zamanın en güzel oyunuydu neden derseniz diğer pc oyunları pek iyi değildi en fazla half-life,midtown madness ve fifa 98,2000 oynayan vardı ama diablo bizleri bambaşka bir aleme götürdü hiç alışık olmadığımız bir oyun kimimiz age of empires a benzetti ama daha farklıydı zaten eve pc alınca değişti herşey bazen arkadaşlar kalırdı bizde sabahlara kadar oynardık ama dediğim gibi o zamanların iyi oyunuydu çünkü buna benzer başka bir oyun yoktu 😊 şimdi ise 1000 tane mmorpg ve MOBA (dota tarzı) binlerce oyun gerek online gerekse multiplayer olarak çok fazla oyun var ve fena değiller o yüzden diablo 3 beklendiği yada sanıldığı gibi çok büyük bir kitle edinemeyebilir.

Satışa çıktığı an binlerce sattı ve 2 milyon ön sipariş verildi oyuncusu sayısı az değil hiç merak etme
I
ironEyE ⭐ 18y
Ne sıradan oyunu ya bu sıradan oyun diyenler o oyunu 5dk oynamışlarmı merak ediyorum?

Diablo 2 yi oynamıştım zaten, diablo 3 üde betasını oynadım.Oyun güzel ona lafım yok ama çok abartıldı yani.Deli dehşet çok harika manyak bir oyun değil yani.
Advance
Advance OP ⭐ 18y

Diablo 2 yi oynamıştım zaten, diablo 3 üde betasını oynadım.Oyun güzel ona lafım yok ama çok abartıldı yani.Deli dehşet çok harika manyak bir oyun değil yani.

Betasında sadece ilk görev var...
F
frityus ⭐ 17y
Abartmayın
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
İnsanlar birşey için sabah akşam bekliyorlarsa hala tutuluyordur ve kitlesi vardır diablo 3 piyasayı alt üst etti.Abartmamak elde değil.
A
Autumn ⭐ 17y
İnsanlar birşey için sabah akşam bekliyorlarsa hala tutuluyordur ve kitlesi vardır diablo 3 piyasayı alt üst etti.Abartmamak elde değil.

Bu kadar tutulmasına şaşırdım, ki diablo 3 biraz geç geldi
Temet Nosce
Ahahaha iyiymiş 😆
X
Xperyon ⭐ 15y
Diablo III abartıldı diyenlere çüşün diyorum hocam 😊 Direk eubattle aldım ayın onaltısında.Ben 19 yaşımda giricam hayatımda böyle muazzam oyun görmedim wowdan direk diabloya transfer oldum bir gün içerisinde arkadaşlar cidden Diablo gibi bir "Başyapıt"a abartılı demeyiniz yoksa illumunaticileri devreye sokarım işin içinden çıkamazsınız 😊 :)
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
diablo nedir kardeşlerim

hiç oynamadım
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
diablo nedir kardeşlerim

hiç oynamadım

bomb has been a planted

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: