M mert5100 OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Dosyalar (1) 4v4ymja.gif 183.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Can.Yilmaz ⭐ 19y 18 yil once #2 Güzelkorktum valla!!! Laughing Laughing Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 18 yil once #3 korkmadım.. ama güzel bi paylasım santam TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kissme112 ⭐ 19y 18 yil once #4 Allah cezanı vermesin korkudan o kızdan beter oluyordum rengim attı Evil or Very Mad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M minotauros ⭐ 19y 18 yil once #5 one aga ya tırstım betim benzim attı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CapsLock ⭐ 19y 18 yil once #6 aneeeeeeee Embarassed Embarassed Very Happy Very Happy perde perde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ooo54ooo ⭐ 19y 18 yil once #7 irenc bise! Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rapche ⭐ 19y 18 yil once #8 saat sabah 4:30 ya bide pcye bayaa yaklaşmıştım nerde bu kız die birden bire o çıkınca bayaa korktum bunları yazarken ellerim titriyo hala Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil güzel şaka teşekkürler arkadaşım extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TascH ⭐ 19y 18 yil once #9 olm bende güzel bi kız çıkcak diye umutlandım ne dim size artık... :?!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kontfaruk ⭐ 19y 18 yil once #10 bune olmm kardesım pc ye bakıodu ağladı .Very Happy:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B beytobond4 ⭐ 19y 18 yil once #11 hayatım filim şeridi gibi gözümün önünden geçti kalpten gidsiodum azdaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tatanga ⭐ 19y 18 yil once #12 süperr Very Happy çok korktum ama Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dwil ⭐ 19y 18 yil once #13 paylasım güzel ama sonu hiç güzel değil yhaw Confused Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Original Man ⭐ 18y 17 yil once #14 nasıl kız lan bu iyi ce konsantr olmuşum monitöre yaklaşmıştım bi çıktı 😄kalbime iniyodu vallahi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D D3LiNuKeR ⭐ 19y 17 yil once #15 allahım yah 😊 xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S savatapo ⭐ 19y 17 yil once #16 aga naptın yaw sen 😄 kapatmıştım Lambayı pff öLüodum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Westering ⭐ 18y 17 yil once #17 oo hatun bomba 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Original Man ⭐ 18y 17 yil once #18 oo hatun bomba 😆ne bombaymış kardeşim ağzı gözü yamuk altıma zıçıyodum onu görünce 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CoCKTaiL ⭐ 18y 17 yil once #19 Ayy çk korktum :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 17 yil once #20 korkmadım ama kadını bulmayacalısırken obenı buldu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil