- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bunların 15 mart da yok olmuyordur inşallah bilgisi olan varmı ❓
Devil
· 24 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Bıldıgım kadarıyla oluyor..
üzerinde dünya kupası etkinlik kartının üzerindeki gibi kaybolma süresi yazmıyor.Herşey 15 mart'ta belli olucak 😊
üzerinde dünya kupası etkinlik kartının üzerindeki gibi kaybolma süresi yazmıyor.Herşey 15 mart'ta belli olucak :)
15 Mart a kadar boşuna biriktirmeyelimde 😆
kaybolmayacaksa devil alanların suçu ne xD
bi kere bu kadar kolay cıktıgına göre kaybolur.. oyun mal degil ya kendını soyduracak 1000 tane devil bırıktırılı 15 marta kadar
15 Martta Kaybolacak. 😈 Genede Güzel Görünüm 😎
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Normal deviller %15 hp veriyor bunlar %5 bildiğim kadarıyla...
Normal deviller %15 hp veriyor bunlar %5 bildiğim kadarıyla...
hmm bilmem ki kaybolursada şaşırmam kaybolmasada
Kaybolmasada işe yaradıgı yok 😜 ama bence kaybolacak ( Dewil ) Gdf leri bilmem ama onlar inş kaybolmaz.
Kaybolmasada işe yaradıgı yok 😜 ama bence kaybolacak ( Dewil ) Gdf leri bilmem ama onlar inş kaybolmaz.
Olsun bro onun görünümü çok hoş 😆 ayrıca Zerk Potion lar gitmesin en azından onlar kalsın.
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Kalcağını sanmıyorum cünkü bukadar aptal olamaz gm'ler herkez 1 senelik devil yaptı vallahi^^
U
unutulur38
⭐ 16y
Bro Bunun taktiği varmı 👍
Kalcağını sanmıyorum cünkü bukadar aptal olamaz gm'ler herkez 1 senelik devil yaptı vallahi^^
Herkez değil herkes* 😎
Bro Bunun taktiği varmı 👍
Yok bro zaten 50 tane kırdırınca muhakkak 2-3 tane çıkıyor
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Herkez değil herkes* 😎Bro Bunun taktiği varmı 👍
Eyvallah^^
Herkez değil herkes* 😎Bro Bunun taktiği varmı 👍
Eyvallah^^
Her zaman 😆
V
Vermillion
⭐ 18y
Hayırlı olsun bro sen baya toplamışsın ^^
Geçen 100 taneyle gittim 12 devil düştü dahada uğraşmadım ben 😁
Geçen 100 taneyle gittim 12 devil düştü dahada uğraşmadım ben 😁
15 martı beklemeye lüzüm yok Eğer bu eventten çıkan dewiller bitince uzatılıyorsa Kaybolmaz.Birinin 50 silk e kıyıp milleti aydınlatması lazım xD
%5 kullansan ne kullanmasan ney
Magic Popdan Çıkarın %20 +Block Ratio 😉
Magic Popdan Çıkarın %20 +Block Ratio 😉
Bence kaybolmaz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
CHAR SS DEVİL FLAG 5 MALE 134 LWL INT SPEAR JOB 120 THİEF ZERK FULL WTT S DEVİL SS DEVİL FLAG 9 PM MEEE 133Lv Spear (Duke Avatar) 125Lv Hunter Job S Devil & 132Lv Wizard/Cleric 120Lv Thief Job S Devil(Female) & 134Lv Spear 125Lv Hunter Job S Devil(Male) 131 lvl BLADE FF A GRADE DEVİL VE SİLK DEVİL 132 + SS Devil +15 weapon , 15+5 VE üstü set li char alınır( Sade SS devil de olur) 130 LW ŞEF GENARAL 13 DG LEGENDSET +3 +2 KARISIK 3 PAGE NORMAL DEVIL DRESİ VAR PEE + DEVIL UZATACAGI GOLD BUF CAR