Icerige atla
Extraloob

Devamsızlık Kralıyım xD

· 33 Yanıt · 2.6K görüntüleme
*
*Underground OP ⭐ 16y

1. Dönem Devamsızlık bu e haliyle okuldan direk postaladılar. 😆

Notları sorucak olursanız Beden Eğitiminden Geometri'ye kadar "0" makara:
33 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
68 gün boyunca ne yaptın bro 😆
K
KB24 ⭐ 17y
aferin.

bunu da güzel birşey gibi paylaşmışsın ben olsam utanırdım.
R
Relax ⭐ 17y
hacı sen okulun yolunu biliyonmu :? 😊
*
*Underground OP ⭐ 16y

Karı kız felan 😎
B
brk60 ⭐ 17y
Bide övünüyosun.

İlerde bu kadar gülebilcenmi onu çok merak ediyorum.
G
gorkem8181 ⭐ 16y

Karı kız felan 😎

🤘 🤘
.NET
.NET ⭐ 19y

Karı kız felan 😎

övünerek söylüyosun ama ilerde adam gibi bir mevkiide olamazsan yüzüne bakmaz o karı kız diye tabir ettiğin kesim. bu sene bitmiş artık ama önümüzdeki sene düzeltmek zorundasın, kendi iyiliğin için. ilerde sürünmek istemezsin heralde 😊
[F New]Solo Gitarist
A
Absence ⭐ 19y
Teknik olarak sadece 8 gün okula gitmişsin yarım günleri sayarsak 15+8=23 gün okula gitmişsin daral:
A
Ben pek övünülecek birşey oldugunu sanmıyorum k.bakma ama..Yani o karı kız dediğin kesim ilerde sen sürünürken yüzüne bile bakmazlar. 😉
X
XER0 ⭐ 19y
aferin.

bunu da güzel birşey gibi paylaşmışsın ben olsam utanırdım.

🙄 , derslerinin 0 olmasıyla övünen bir seni gördüm.. daral:
H
HnTRue ⭐ 18y

1. Dönem Devamsızlık bu e haliyle okuldan direk postaladılar. 😆

Notları sorucak olursanız Beden Eğitiminden Geometri'ye kadar "0" makara:

Baban Hala Okula gönderiyomu 😄 😄

Ben olsam alır beni okuldan 😄
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Çok büyük hatalar yapmışssın.Beden eğitimi dersi olduğuna göre sanırım 6-8 sınıf arasındasın.Lise olsanda farketmez bu yıllarda okuldan kopman amele diye tabir ettiğimiz ne iş olsa yaparim abicilerden olman demektir.Kendine çekidüzden vermelisin.
B
brk60 ⭐ 17y
Şimdi çok rahat davranabiliyosun internetin , bilgisayarın yanıbaşında bunu sana ailen kazandığı paralarla sağlıyo böyle yapmaya devam edersen ailende seni istemez. Kim çocuğunda façalar , jiletler , okulla alakası olmayan çocuğu istesin ki. Anlaşılan hiç para kazanmayı denememişsin ki derslerimin hepsi 0 derken gülüyorsun
S
SnowFlake ⭐ 18y
Baba parana mı güveniyorsun? İşin hazır mı? Dahisin de hiç batmayacak bir iş mi kuracaksın hayırdır? O karı kız dediklerin mi kurtaracak hayatını yoksa?

Yaşına bakılırsa 9. sınıfta ilk senen sanırım. Seneye adam gibi otur ders çalış kimse gözünün yaşına bakmaz yukarda sorduğum şeylere sahip değilsen.
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Baba parana mı güveniyorsun? İşin hazır mı? Dahisin de hiç batmayacak bir iş mi kuracaksın hayırdır? O karı kız dediklerin mi kurtaracak hayatını yoksa?

Yaşına bakılırsa 9. sınıfta ilk senen sanırım. Seneye adam gibi otur ders çalış kimse gözünün yaşına bakmaz yukarda sorduğum şeylere sahip değilsen.

Baba parası yerken insana 600 lira çok büyük geliyor.Olsada geçinirim be.Koskaca 600 lira ben 2 ay geçinirim onla vb. gibi ama internetin bile en ucuzu 30 lira.
W
Whisk ⭐ 16y
Kardeş fena. Sen ayvayı yemişsin harbi 😆
J
jVardin ⭐ 18y
Ben bu hatayı yapmış biri olarak sana söylüyorum.

ilk önce olayı anlatıyım , gecen sene ilk liseye başladığım zamanlardı. Babam hiç istemediğim bir liseye gönderdi. gitmek istemedim. düz lise istiyordum ' erkek meslek lisesine' gönderdi. gitmedim. Hergün okula gidiyorum diyerek 5 6 TL para alıp çıktım evden sabah 8 de. Cafeye gidiyordum sro , cs falan arkadaşlarla.

Sonra bir baktım 36.5 gün devamsızlık . notlara baktım 60 dan aşşa not yok. elime tastik nameyi verdiler. soluğu annemin yanında antalyada aldım.

Şimdi lise 1 ' i tekrar okuyorum. benim yaşımdaki insanlar bana çömez , bebe gözüyle bakıyorlar.
10. Sınıftan bir kızdan hoşlanıyorum benim yaşımda.. bana diyorki sen bebesin git yaşıtlarınla takıl.

Bunları göz önüne al.
çok özür diliyorum köpek gibi pişman olursun.

bu sene bitmiş , gelecek seneye aklını başına al derim.
T
TanerUNER ⭐ 19y
Maf etmişiniz çocuğu bu lafları zaten hergün duyduğuna eminim 😊 Kendi hayatı. Hayatın tadını çıkart dostum. Hataya düşerse düştüğü gibi düzelmesinide bilir.
J
Journalist ⭐ 19y

+1

Spoiler

Seninkiyle benimkinin arasında sayı olarak pek bir fark yok aslında ama ben bir farkı söylüyeyim;ben üniversite sınavına daha iyi hazırlanabilmek için kaçıyorum,sen ise senin tabirinle Karı kız için kaçıyorsun.dersini almışsındır seneye sıkı sarılırsın derslerine diyeceğim de buradan bakınca hiç öyle görünmüyor malesef senin adına üzüldüm. ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: