Merhaba arkadaşlar yeni çalışmamla karşınızdayım.Umuyorum ki beğenirsiniz, her türlü yoruma açığım İyi Seyirler,İyi Forumlar...
Destroyer Thief / EvilDead Productions ( Yeni Silkroad Aksi
· 10 Replies · 1.5K views 0 reading
Merhaba arkadaşlar yeni çalışmamla karşınızdayım.Umuyorum ki beğenirsiniz, her türlü yoruma açığım İyi Seyirler,İyi Forumlar...
10 Replies
Güzel Çalışma 👍
görüntü HD gibi bir harika girişte ki charı döndürmeler falan çok varoşcaydı bırak dağınık kalsın seri geçişler yapmalısın video hafif müzik hızlı ve heyecanlı sen yürüyorsun olmamış şehri patlatacaksan süre dar olmadı koşman koşturman geçişler yapmalısın ama kurgu güzel lakin action!a ağırlık ver kuzum ❤️
Sen yapamazsın bunu 😜 şaka şaka sen yaptıysan HD ile izledim süperdi.
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
O_O
adam aref. kuleyi yok etti.
adam aref. kuleyi yok etti.
:):) Tabiki ben yaptım. teşekkür ederim yorum için okan abi, Hiç aklıma gelmezdi böyle bi laf 😄 Aref :):):) teşekkr edrm
D
DreaM_VaLLeY
⭐ 18y
gzl olmuş
güzel çalışma, davamını bekliyorum. Aslında ilhamımm oldun bende başlıyayım çekmeye 😊
güzel çalışma, davamını bekliyorum. Aslında ilhamımm oldun bende başlıyayım çekmeye :)
Seninde çalışmalarını bekliyoruz kardşm =) Her gün kendimi geliştirmek için elimden geleni yapıyorum eğer varsa bunun gibi fikirleriniz uygulamak için burdayım,saygılar.
kötü, yani birşeyler yapabiliyorum demeye getirmişsin, madem elinde yetenek var senaryo kur böyle sağdan soldan bozukalarla içine etme .
Log in to write a reply.
Log In