M mert5100 OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Acaba yem nasıl atıyorlar Twisted Evil Dosyalar (5) kbdljn.jpg 2.6 KB 4l1yer.jpg 27.6 KB 27y0d5e.jpg 12.1 KB oqwx2g.jpg 2.6 KB 1z527na.jpg 21.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D DaHope ⭐ 19y 18 yil once #2 elbet onu yapmışlardır bi yerden yem atılıordur Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B beytobond4 ⭐ 19y 18 yil once #3 güsel bi masa ama kırılırsa nolcak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jigsaw ⭐ 19y 18 yil once #4 I-ıh, balık besliyordum kedim yiyene kadar ve 10 günde bir suyunu değişmek gerekli. Lakin büyük işyerleri için çok estetik ne de olsa suyu değiştirip delikten yem atacak görevlileri vardır. Akvaryum sorumlusu vs. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #5 hiç alışamadım şu akvaryum işine çok pisleniyor ve temizlemesi zor iş Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mert5100 OP ⭐ 19y 18 yil once #6 AH bi tane şansalım vardı şimdi ölmüştür diyarbakıra taşınırken akvaryumcuya sattıydık Mr. Green Favori balığım;Betta splendens TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil