Icerige atla
Extraloob

Dershanede, derste canın sıkılırsa ne yaparsın?

· 17 Yanıt · 2.8K görüntüleme
6
67' Mustang OP ⭐ 18y
Dershanede ders dinlemekten canımız sıkıldı. Kuzenim Converse ve ben sıranın üstüne bişiler karaladık 🙄

- Resim Silinmiş.
17 Yanıt
O
Reklam yapmıyalım lütfen 😈 😜
M
Güzel Karalamışsın hacım bn Geçen Sene Sıranın Üstüne character bilgilerimi yaszıyordum rev6 linkini fln veriyordum 😄
Hello world
Windy
Windy ⭐ 19y
ben uyurum
6
67' Mustang OP ⭐ 18y
ben uyurum

Son ders çizdim bunu son derse kadar uyuyup uyanmış, uykumu almıştım 💃
P
PHR34|< ⭐ 18y
ben uyurum

Aynen
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
EXL logosu muhteşem ^^
X
XER0 ⭐ 19y
ben uyurum
I
ironEyE ⭐ 18y
Ben kızlara sataşıyodum. 😆 Ama artık dershane gibi bi derdim yok.^^
V
volkanka ⭐ 17y
Genellikle en arka sırada otururdum,
Sıkılırsam ayaklarımı uzatırım ve yatış moduna geçerdim 8))
C
celebrity ⭐ 17y
ben uyurum

Gercekten yazik. 😱
M
ben uyurum

Gercekten yazik. 8O

niyeymis ? orasi dershane; para verilerek gidiliyor. yani ogrenci dinlesede kendine ; dinlemesede 🙄

Dershanede , derste canin sikilirsa ne yaparsin sorusuna cevabim ; elime bir kalem kagit alir icimdekileri yazarim. Olmadi uyurum. 😴
C
celebrity ⭐ 17y
niyeymis ? orasi dershane; para verilerek gidiliyor. yani ogrenci dinlesede kendine ; dinlemesede 🙄
Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, ilkbal nurusunuz. Yurdu asıl nura gark edecek sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim ve kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. (Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri)

Bir seyler ogrenilsin diye gidiliyor, uyuyasaniz diye degil!
I
ironEyE ⭐ 18y
Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, ilkbal nurusunuz. Yurdu asıl nura gark edecek sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim ve kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. (Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri)

R
RiqueLme ⭐ 19y

düşüncen yanlıs melih bencede anne ve babalarınız sizleri daha basarılı olasınız diye dershanelere yolluyor gerci bu lafları lise caglarımdada abilerim ablalarım bana diordu 10 dk sora kaan aynı kaan deişen bisi olmuordu biliom sizide etkilemeyecek 😄
Windy
Windy ⭐ 19y

beheyt heybetli dostum benim,
uykumada karisan yigidim.
Bu milleti yediler hepiniz uyudunuz,
simdi benim uyumamamlami kurtulacaksiniz.
Seviyorum seni ama askta bir yere kadar.
Madem elimden birsey gelmiyor,
uyumaya devam ozaman.

@Francesco

bilincli bir anne ve baba, evladinin ne yapip, ne yapmayacagini evladindan daha iyi bilir.
Advance
Advance ⭐ 18y
Silah tasarımları yaparım(daha çok glavie,Spear,Staff) , ExL logosu çizerim , uyurum...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: